22 Haziran 2021 Salı

ÖRNEKKÖYSPOR'DA YENİ TEKNİK KADRO İLE YAZ DÖNEMİ ANTRENMANLARI BAŞLADI

 

Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerinden Örneköyspor'da da yeni dönem antrenmanları, çalışmaları başladı.

İsmail Türkoğlu Başkanlığındaki Yönetim işe Futbol Okulu için deneyimli ve kariyerli isimlerden oluşan bir Teknik Kadro ile başlarken, aylardır futboldan uzak kalan çocukların oldukça istekli hali gelecek adına sevindirici idi.




Beykoz'un en başarılı Teknik Adamlarından Dinçay Atmaca, Beykoz ve Paşabahçe Takımlarından tanıdığımız başarılı futbolculuk kariyeri sonrasında Paşabahçespor ve Gümüşsuyuspor'da birçok futbolcunun yetişmesinde katkısı olan İhsan Eken dışında Caner Maden, Aydın Kurçenli tarafından çalıştırılan çocukların hocalarının bir dediğini iki etmediği gözlemlendi.


Örnekköyspor Kulüp Başkanı İsmail Türkoğlu çok sıkıntılı süreç yaşadıklarının altını çizerken, " Gerek sosyal ve iş gerekse de sportif faaliyetler olarak bizlerin ve kulüplerin yaşadıkları ortada. Dolayısı ile biran önce normalleşme sürecinin başlaması için beklentilerimiz vardı. Bunun ilk aşamasını Halı Sahaların yeniden hizmet vermeye başlaması ile gördük, son açıklamaların ardından sadece Cumartesi Günleri hizmet veren futbol okulumuz ve Halı Sahamız 1 Temmuz'dan itibaren Pazar günleri de açık olacak. Yeniden spor dolu günlere dönmek elbette güzel. En az bizler kadar sporcu velilerimizde devamlı surette ne zaman açılacağımızı sorup durmakta idi. Zaten ülkemizde hızlı bir aşılama dönemi yaşanmakta. Bu da vaka sayılarına etki edecektir. Örnekköy Spor Kulübü olarak başlayan futbol okulu çalışmalarımıza çocuklarımızı bekliyoruz. Oldukça deneyim ve kariyer sahibi isimlerin göreve başladığı futbol okulumuzdan birçok yetenekli sporcu çıkacağına da eminiz " diye konuştu.

Örnekköy Spor Kulübünün Yaz Dönemi Futbol Okuluna " Beykoz'un Spor Okulları " ziyaretlerimiz kapsamında ziyarette bulunup ayrıntılı haber ve röportajlarımızı yapıp sizlere aktaracağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder