22 Haziran 2021 Salı

ÇAVUŞBAŞISPOR TESİSLERİNDE YENİLEME-TADİLAT BAŞLADI


Pandemi sürecinde zor günler yaşayan Beykoz İlçesi Spor Kulüpleri kısıtlama günlerinin esnetilmesi ve ardından dün itibarı ile yapılan açıklama ile 1 Temmuz tarihinden sonra sokağa çıkış ve hafta sonu yasaklarının tamamen kalkması sonrasında hummalı bir faaliyete girdiler.

Yeni süreçte öncelikle Halı Sahaların açılması ile birlikte Yaz Dönemi Spor Okulları peş peşe açılmaya ve faaliyette bulunmaya başlamış idi.

Kulüpler açısından aylardır kapalı kalan tesislerin bakımı ve temizliği heyecanla yapılırken İlçemizin Stadı olan Kulüplerinden Beykoz Çavuşbaşı Spor Kulübünde de aynı hareketlilik fazlası ile hissediliyor. 




Bir yandan Yaz Futbol Okulu çalışmaları başlatılırken diğer yandan tesis içinde bulunan kulüp binasında ayrıntılı bir düzenlemeye gidildi. Bir dönem Çengelköyspor tarafından kiralanıp kullanılan uygun alanların olduğu binada yenileme tadilat çalışması son sürat devem etmekte.

Kırmızı-Beyazlılarda saha içinde de gereken yerlerde yenileme bakımlar yapılmakta. Tesislere gelen sporcuların hijyenik-güvenir ve sağlıklı bir yapıda çalışabilmeleri için ellerdeki tüm imkanlar seferber edilmiş durumda.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder