23 Haziran 2021 Çarşamba

KAVACIKSPOR'UN MİLLİ GURURU AZAD DEMİR


Kavacıkspor bünyesinden çıkan yeteneklerinin fark edilmesi ile Beşiktaş Altyapısına dahil edilen Cemal Azad Demir, başarı basamaklarını emin adımlar ile çıkıyor.

Murat Yılmaz'ın Sportif Direktörlüğünü yaptığı Kavacıkspor Futbol Gelişim Akademisinde son yıllarda çıkan en yetenekli isimlerden olan Azad Demir Yeşil-Beyazlı Kulüp bünyesinde U9 Yaş Grubundan U 12 Yaş Grubuna kadar olan takımlarda forma giydi.




Köpek Vural lakaplı Yetenek Takipçisi Rahmetli Vural Yılmaz'ın takibinde olan Azad Demir onur önermesi ve o dönem Beşiktaş Özkaynak Sorumlusu olan Emrah Bakraktar'ın altyapıya kazandırması ile Beşiktaş serüvenine başlar.

Kavacık'ta ikamet eden Cemal Azad Demir, Beşiktaş altyapısında U13 Yaş Grubu takımından itibaren forma giymeye başladıktan sonra kendisini daha da geliştirdi.

2004 Doğumlu yetenekli forvet Sol Kanatta etkili oyunu ile bilinmekte. Milli Takımlar düzeyinde bu davet onun ilk çağrılışı da değil. Önceki yıllarda her yaş grubu Milli Takım kadrosuna çağrılırken gördük onu.

Son olarak U17 Yaş Milli Takımına davet edilerek yine Beykoz'un ve de Kavacıkspor'un Gururu olmayı başardı.




Kavacıkspor Futbol Akademisi Direktörü Murat Yılmaz Azad ile gurur yaşadıklarına vurgu yaparken, onun alttan gelen yeni yeteneklerin adeta bir öncüsü olduğunu söyledi. " Azad bize çok küçük yaşlarda geldi ama, kısa zaman zarfında adından söz ettirmeyi başardı.

Nitekim Beşiktaş altyapısına gönderdiğimizde onun bu kadar fazla mesafe kat edeceğinden de emindik. Tabii ki kendisi de çok çalıştı, çabaladı, verilen şansı sunulan imkanları çok güzel kullandı. Alt Yaş Milli Takımlara ilk çağrıldığında yaşadığımız mutluluk ve gurur her sene daha da katlandı. U17 Yaş Milli Takımında da başarılı olup, başarı ve gelişim sürecini en üst yerlere taşıyacağına inanıyoruz. "
diye konuştu.

Azad Demir'in şu anda Milli Takımlar düzeyinde forma giyen tek Beykozlu olmasının da kendileri açısından farklı bir gurur vesile olduğunun da altını çizen Murat Yılmaz," Azad'ın bu durumu alttan gelen sporcular için de çok iyi bir örnek teşkil etmekte. Bizler de her fırsatta bu konuyu atıfta bulunmaktayız. Futbolcu kardeşimize başarılar diliyoruz. İnşallah onu A Milli Takımda da görme onuru yaşarız, bu neden olmasın. Başarılı öğrencimiz bu sene takımı ile profesyonel mukavele imzaladı ve A Takım kadrosuna dahil edildi, kampa katılacak " dedi.

Murat Yılmaz Kavacıkspor olarak Profesyonel Lig altyapı takımlarına bu güne değin değişik isimleri de gönderdiklerini söylerken bunlar içinde 2004'lü Mustafa'nın Beşiktaş ve Galatasaray, 2006'lı Aziz Eren'in Beşiktaş ve Fenerbahçe ve 2005 Doğumlu Mecit'in Beşiktaş'ın ardından Kavacıkspor A Takım kadrolarında bulunduğuna vurgu yaptı.

Murat Yılmaz Kulüp Antrenörlerinden İsrafil Cömert ile birlikte bahsettiği bu dört ismin yer aldığı fotoğraf karesini de paylaştı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder