24 Haziran 2021 Perşembe

TOKATKÖYSPOR FUTBOL OKULUNA SAMET BÜLBÜL'DEN SÜRPRİZ ZİYARET VAR


Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerinden Tokatköy Spor Kulübünde Yaz Dönemi Futbol Okulu antrenmanları başlarken, son çalışmada önemli bir misafir vardı.

Yeşil-Beyazlıların Akbaba Sahasındaki çalışmasında Beykoz İlçesinden yetişen başarılı sporculardan ve de Milli maçı da bulunan Samet Bülbül bir ziyaret gerçekleştirdi. Ortaçeşmespor Altyapısında futbola başlayıp ilk lisansı bu kulüpte çıkan Samet Bülbül, ardından Beşiktaş'a transfer olmuştu.

Tokatköysporlu küçük sporcular ile bir süre konuşan bazı önerilerde bulunan Samet Bülbül'ün ziyaretine gayet memnun kaldıklarını söyleyen Antrenör Mehmet Yağız kendisine teşekkürlerini iletti.

SAMET BÜLBÜL KİM?


Samet Bülbül futbola 2001'de Ortaçeşme Spor Kulübü'nde başladı. 2 sene burada top koşturduktan sonra 
Beşiktaş altyapısına geçti ve uzun yıllar burada forma giydi. 2007'de U-18 takımı formasını giymeye başladı. İstanbul grubunu geçerek, Türkiye Şampiyonası'na katılan kadroda yer aldı. 

Performansıyla dikkat çeken Bülbül, sezon sonlarına doğru Beşiktaş A2 forması giymeye başladı. 2008-09 sezonundan itibaren ise A2 takımının önemli elemanlarından oldu. 29 Aralık 2010'da Beşiktaş ile profesyonel sözleşme imzaladı. 

2010-11 sezonunun ikinci yarısında 1,5 yıllığına Süper Lig ekiplerinden Bucaspor'a kiralandı. 17 Ocak 2011'de Ankaragücü ile oynanan Türkiye Kupası maçında Samet Aybaba tarafından ilk 11'de sahaya sürülüp 70 dakika forma şansı buldu.[1] 29 Ocak'ta ise Kasımpaşa karşısında ilk 11'de çıkıp 72 dakika forma giyerek ilk kez Süper Lig forması giymiş oldu.[2]

2009 Şubat'ında Romanya ile oynanan iki hazırlık maçı için Türkiye U-19 kadrosuna çağrılmıştır. İki maçta da 90 dakika forma giyerek Milli Forma giyen Beykozlu futbolcular kervanına dahil oldu.

Bucaspor'dan sonra Şanlıurfaspor, Bayrampaşaspor, Çatacaspor, Nazilli Belediyespor takım kadrosunda yer aldı. Süper Ligde 5 defa forma giyen Samet Bülbül, TFF 1, 2 ve 3.Ligler de dahil edildiğinde 77 kez Profesyonel lig takım tecrübesine sahip bulunmakta.





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder