18 Ağustos 2021 Çarşamba

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN, SEL FELAKETİNİN YAŞANDIĞI BOZKURT'TA İDİ


Batı Karadeniz illerinde yaşanan Sel Felaketinin ardından yaralar sarılmaya başlanırken bölgeye değişik il ve ilçelerden Belediye Başkanları düzeyinde ziyaretler de devam etmekte.

Bu kapsamda son ziyaretlerden birisi de Beykoz İlçesinden idi...Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, geçtiğimiz günlerde sağanak yağmur nedeniyle sel baskınına maruz ve kalarak, can kayıplarının yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine gitti.



Başkan Murat Aydın, Bozkurt’a varmasıyla birlikte sıcağı sıcağına daha önce bölgeye intikal eden Beykoz Belediyesi personeli ile ayaküstü bir toplantı yaptı. Beykoz Belediye Meclisi Üyelerinden olan ve kendisi de Bozkurt'lu olan Engin Yılmaz başta olmak üzere bölgede bulunan çok sayıda Beykozlu ile görüşmeler yapıp taziyelerini ileten Başkan Aydın daha sonra ilçe genelinde incelemelerde bulundu.

Toplantıda personelinden çalışmalar hakkında bilgi alan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, gerekli talimatları verdikten sonra sel bölgesinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlara “geçmiş olsun” dileklerini iletti. Başkan Murat Aydın açıklamasında,  “Kastamonu Bozkurt'tayız. Sel felaketinin yaşandığı ilk andan itibaren de yüreğimiz ve ekiplerimizle buradaydık. Hayatı normale döndürme çalışmalarına dair arkadaşlarımızdan bilgi aldık. Afetin boyutları maalesef çok büyük ama mücadele azmimiz de büyük. Yaraları hızla saracağız.” ifadelerine yer verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder