18 Ağustos 2021 Çarşamba

KAVACIKSPOR'UN YILDIZINI GALATASARAY KAPTI


Ve Beykoz İlçemizden bir Yıldız Adayı daha Galatasaray'ın yolunu tuttu! Kavacıkspor Futbol Akademisinden yetişen 2009 doğumlu Ayaz Kurtuluş Galatasaray Altyapısına Transfer oldu. 

Önceki yıllarda da bünyesinden özellikle 3 büyüklerin Altyapı Takımlarına transfer olan birçok yıldız futbolcu çıkaran Yeşil-Beyazlılar Pandemi Sürecinde dahi bu geleneğini devam ettirdi. 

En son olarak 15 Temmuz Kupası karşılaşmalarında Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında sahneye çıkan Ayaz Kurtuluş için kendisini yetiştiren Antrenörü Murat Yılmaz olumlu mesajlar verdi.




15 Temmuz Kupası Küçükler Futbol Turnuvasında bizzat izleme fırsatı bulduğumuz Ayaz Kurtuluş ile ERHA BEYKOZ olarak ilk röportajı yapan olduk. Karşımızda özgüveni bir hayli yüksek, yeteneklerini farkında olan gelişme çağında bir yıldız bulduk.

Forvet hattı ve sağ kanatta görev yaptığını söyleyen Ayaz Kurtuluş, Galatasaraylı olmak için adeta gün saymaya başlamış durumda. Antrenörü Murat Yılmaz'a özellikle teşekkür eden Ayaz, ailesinin de verdiği büyük destek ile başladığı futbolda kariyeri için ilk basamaklara adımını atmış durumda.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder