18 Ağustos 2021 Çarşamba

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI ASIM ÖZDEMİR'DEN SOĞUKSUSPOR FUTBOL OKULUNA ZİYARET VAR


Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir'den Soğuksuspor Yaz Futbol Okuluna tabiri caizse "Çat kapı " sürpriz bir ziyaret vardı.

Geçtiğimiz haftalarda Yeni Dönem Yönetim Kurulunu seçen Beykoz Kulüpler Birliği İlçe Spor Kulüplerini belli periyotlar ile ziyaretlere başlıyor. 

Bu çalışmadan önce geçtiğimiz günlerde Soğuksu Mahallesinde bulunan BİSK Başkanı Asım Özdemir, Soğuksuspor Tesislerine de uğrarken burada Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Mahalle Muhtarı da olan Muammer Aydınoğlu'ndan bilgiler aldı ve sahada çalışmakta olan futbol okulu öğrencilerini takip etti.

Başkan Özdemir, " Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Beykoz Kulüpler Birliği olarak Genel Kurulumuzu yaptık. Görev dağılımı sonrasında ilçedeki spor kulüplerine ziyaretlerimiz başlayacak. Bugün yalnız geldim, ileriki günlerde ise Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ile daha geniş katılımlı ziyaretimiz olacak. Burada yeniden çocukları spor yaparken görmek beni fazlası ile sevindirdi. Spor Kulüplerimizin bu süreçteki önemleri bir kez daha belli olmuştur " diye açıklamada bulundu.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder