18 Ağustos 2021 Çarşamba

TOMAR PAŞANIN 10 PARMAĞINDA 10 MARİFET VAR


O Beykoz'un gerek kişiliği gerekse de bir birinden farklı uğraşları ile Tomar Paşası...

Beykoz İlçesinde Spor Camiasının renkli simalarından olan Mehmet Ali Tomar bu kez bir Turnuva maçında kısa süreli  de olsa Yan Hakemlik vazifesi ile çıktı karşımıza...

Spora ait her ayrı işte gördük onu...kimi zaman Kaleci, kimi zaman Yönetici, kimi zaman tribün lideri, bazı anlarda ise malzemeci ve son uğraşı ile usta bir sağlık görevlisi olarak çıktı karşımıza.

Mehmet Ali Tomar bu kez de Hakem oldu!!! hani tribünlerden laf dokundurduğu, hali hatırını sorduğu hakemlerden...

Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında geride kalan hafta sonunda oynanan Kavacık Masteler-Galtasaraylı Masterler maçında acil bir durum için maçtaki görevli hakemlerden biri 5 dakika sahada olamayınca Yan Hakemliğe her iki takımın onayı ile başladı.

Üstelik Kavacık Masterler Takımının yani semtinin ve görev yaptığı takımının Master Takımının atak yaptığı yönde görevli idi...Kavacık takımın ataklarını milimetrik ofsaytlar ile kesmekte tereddüt etmedi...maçın ardından yaptığı açıklamada ise enteresan cümleler çıktı ağzından....




" Ben tam bir maç hastasıyım, tuttuğum takım belli...maçları izlerken kritik ve tartışmalı durumlarda az isyan etmedim hakemlere...bugün ise bu işin ne kadar zor olduğunu birkaç dakikalık sürede de olsa gördüm, yaşadım. Ben bile birkaç pozisyonda milimetrik ofsaytları, faul ve taç kararlarını Orta Hakeme ilettim...Allah'tan maçta sağlıkçı olarak görev yaptığımdan mı olsa gerek, kararlarıma fazla bir itiraz da gelmedi..."


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder