16 Ağustos 2021 Pazartesi

BEYKOZ MÜFTÜLÜĞÜ CAMİLER KURAN KURSLARI FUTBOL TURNUVASI


Beykoz İlçemizde artık geleneksel hale gelen Cami Kuran Kursları Arası Futbol Turnuvasının final karşılaşmaları  Ortaçeşmespor Halı Sahasında gerçekleşti.



Yıllardır gerçekleşmekte olan Futbol Turnuvası ile Kuran Kurslarına giden çocukların sosyal bir aktivitede buluşması hedeflenmekte idi. Turnuva için bu sene de sahasına açan Ortaçeşme Spor Kulübüne Turnuvaya katılan takım sorumlularından teşekkür vardı.

Pandemi Süreci dolayısı ile bu sene gerçekeleşen turnuvaya 5 takım katılım sağladı. Önceki yıllarda daha erken zaman dilimde yapılan turnuvaya Beykoz İlçesinin 5 Ayrı Cami Kuran Kursunda eğitim gören sporcular katıldı.

Son gün karşılaşmaları Turnuvanın Şampiyonunu da belirleyeceği için üst düzey heyecan ve çekişmeye sahne oldu. Etkinlikte katılımcı sporculara ve ailelerine Pilav-Ayran ikramı vardı. 

Turnuvada her ne kadar Şampiyon Bağüstü Cami Kuran Kursu Takımı Şampiyon olsa da tüm takımlara Kupaları taktim edildi. 

Cevizli Bahçe Cami, Çamıbahçe Cami, Bağüstü Cami,Ortaçeşme Merkez Cami ve Tokatköy Cami Kuran Kursları Futbol Takımlarının katılım sağladığı turnuvada oynayan futbolcuların bazılarının değişik kulüp takım altyapı takımlarında forma giymeleri futbol kalitesini yükseltti.

Ortaçeşme Halı Sahasındaki Turnuvanın son gün maçlarının ilki Çamlıbahçe ile Cevizlibahçe Takımları arasında oynanırken, son maçta ise şampiyonun belirlenecek olması nedeni ile Bağüstü ve Ortaçeçme Cami Kuran Kursu Takımları sahne aldılar. Maçı 3-1 kazanan Bağüstü Takımı Turnuvanın Şampiyonu oldu. Çamlıbahçe ise Cevizlibahçe Cami Kuran Kursunu 6-3'lük skor ile mağlup etti.

Turnuvanın Şampiyonluk Kupasını Sahasını müsabakalara tahsis eden Ortaçeşme Spor Kulübü adına Başkanvekili Serkan Çanur Bağüstü takımı kaptanına verdi.



Çanur turnuvanın ardından yaptığı açıklamada, " Biz bu tür sosyal projelere her zaman katkıda bulunmaktayız ve de bulunmaya da devam edeceğiz. Bugün güzel bir etkinlik oldu. Her ne kadar br şampiyon takım olsa da ben tüm takımları şampiyon ilan ediyorum. Onları spora, futbola yönlendiren aileleri ve bu etkinliği düşünüp hayata geçiren değerli Cami Hocalarımıza da ayrıca teşekkürlerimi iletmek isterim. Bazı futbolcuların bizim altyapımızda oynuyor olmaları da ayrı bir gurur vesilemiz oldu " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder