16 Ağustos 2021 Pazartesi

BEYKOZ İLÇESİ ANTRENÖRLERİNDEN SALİH ŞENER MUĞLASPOR İLE ANLAŞTI


Beykoz İlçemizde değişik spor kulüplerinde Teknik Adamlık kariyeri olan Salih Şener, Bölgesel Amatör liginin Ege Temsilcilerinden Muğlaspor ile anlaşmaya vardı.

Muğlaspor'da Yeni Sezon Teknik Direktörü olarak görev yapacak olan Galatasaraylı eski futbolculardan Tayfun Hut'un Yardımcı Antrenörlüğünü yapacak olan başarılı çalıştırıcı anlaşmanın ardından Beykoz'a dönüş yaptı.



Hedefleri olan bir antrenör olduğuna vurgu yapan Salih Şener, ERHA Beykoz'a yaptığı özel açıklamada, " Muğlaspor benim kariyerim için önemli bir mihenk taşı olacak. Tayfun Hocamız zaten bu kulüpten yetişip, Galatasaray'd Profesyonel kadroda yer almış deneyimli bir futbolcu idi. Yeni sezon için gelen teklifler içinde memleketinin takımını tercih etti. Bana da kendisi ile birlikte çalışma teklifi yapınca kabul ettim. Muğlaspor Yönetimi ile anlaşmamızı yaptık. Beykoz'a Muğlaspor'a dönmek için hazırlıklarıma başladım. Bu görevim belli olunca başta Beykoz İlçemizden arkadaşlarım olmak üzere çok sayıda başarı dileklerini içeren mesajlar almak gerçekten de sevindirici, motive edici oldu. Allah yeni görevimizde yüzümüzü kara çıkarmasın diyorum, herkese selam ve sevgilerimi gönderiyorum " şeklinde konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder