20 Ocak 2022 Perşembe

BARBAROS HAYRETTİN PAŞA MTML KIZLARDA BEYKOZ FUTSAL ŞAMPİYONU OLDU


Beykoz İlçesine futbola olan ilginin büyüklüğü herkesçe malum...öte yandan erkeklerin yanı sıra Kızlar kategorisinde de değişik yıllarda kurulan takımlar ile dikkatler çekilmekte idi...

Uzun yıllar önce Türkiye'de Kadınlar Futbol Ligleri ilk kurulduğunda ilçemizden bir takım yani Gümüşsuyuspor ile başlayan heyecan, ardından Marmara Üniversitesi Takımı ile şampiyonlukların yaşanması ile parlak bir dönem yaşatmıştı.

Son yıllarda ise Rüzgarlıbahçespor kelimenin tam anlamı ile nöbeti devralmış ve TFF Kadınlar Futbol 3.Liginde mücadele etmeye başlamıştı.




Yine son yıllarda Okul Spor Müsabakalarında Genç Kızlar Kategorisinde Futbol heyecanı Futsal yani Salon Futbolu ile yaşanmaya başlarken bu anlamda markalaşan okulumuz ise Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmuştu.




Arif Emül Yönetiminde Lise Genç Kızlar Futsal İlçe Şampiyonasına katılım sağlayan takım yaşadığı şampiyonluğu ardından hedefini bu kez de Türkiye Genelinde önümüzdeki haftalarda başlayacak Şampiyonada derece yaparak taçlandırmak istiyor.




Bu başarılı tablonun ardından Barbaros Hayrettin Paşa MTAL Okuluna bir ziyaret gerçekleştirdik...Okul Müdürü Habip Küçükseymen'den bilgiler aldık. Futsal Takımları dışında da gerek takım gerekse de bireysel anlamda birçok başarılı derece yapmış sporcu öğrencilerinin bulunduğunu bizlere iletti.




Okullarına yaşattıkları bu başarılı sonuç için Arif Emül Hocanın şahsında tüm sporcularını kutladığını ifade eden Okul Müdürü Küçükseymen, " Ben bu takımdan Milli Takımlar düzeyinde sporcularımızın da çıkmasını bekliyorum. Tükiye Şampiyonasında da oldukça iddialı olduğumuzu söyleyebilirim, Beykoz'da daha önce okul sporlarında Türkiye Şampiyonlarımız çıkmıştı, bizim futsal takımımız neden olmasın? " diye konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder