21 Ocak 2022 Cuma

BEYKOZ 1908 U18 YAŞ GENÇLERİ ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKIYOR...


Beykoz 1908 A.Ş. U18 Yaş Takımı Yarın ( Cumartesi ) tam bir final maçına çıkıyor...

40.Grupta Lider Tuzla Gençlergücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Sarı-Siyahlı gençler hazırlıklarını tamamladı.

Lider Tuzla Gençlergücü Takımı zorlu müsabaka öncesinde 31 puana sahipken ikinci sırada yer alan Beykoz 1908 U18 Yaş Gençleri ise 30 puan toplamış durumda.

Maçı ev sahibi takım kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek...Ligi uzun süre lider götüren Beykoz 1908 Gençleri alacağı galibiyetle şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.

Bu maç öncesinde ilginç bir notta Tuzla Gençlergücü Takımı tek mağlubiyet yaşmış iken Beykoz 1908 Takımı ise yenilgi yüzü görmemiş durumda ama almış olduğu 3 beraberlik kaderini tayin etmiş görünüyor.



Beykoz 1908 A.Ş. Teknik Sorumlusu Ömer Faruk Sökmen maça galibiyet için dolayısı ile de şampiyonluk için çıkacaklarını söylerken, " Çok enteresan bir lig yaşadık, hanemizde yazılı 3 beraberlikten birini galip kapatabilseydik, bugün çok farklı bir açıklama yapıyor olabilirdik. Sahaya çıkıp mücadelemizi yapacağız tabii ki Beykoz'a şampiyon bir takım olarak dönmek isteriz " diye konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder