18 Ocak 2022 Salı

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİNDEN BARBAROS HAYRETTİN PAŞA MTAL'NE ZİYARET VARDI


Beykoz Kulüpler Birliğinden çeşitli kurum ve kuruluşlar gerçekleşen ziyaretlerden birisi de Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idi...

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ile birlikte Birlik Yönetim Kurulu Üyelerinden İlker Güner ve Yüksel Kılıç'ın da yer aldığı ziyarette Okul Müdürü Habip Küçükseymen konuklarına okul hakkında bilgi aktarımında bulundu.



Sportif Faaliyetlere önem verdiklerini vurgulayan Küçükseymen özellikle birkaç gün önce sevindirici bir başarı yaşadıklarını söyledi ve Kız Futsal Takımının Beykoz İlçe Şampiyonu olduğunu misafirlerine aktardı.


Başarılı Okulun Müdürü Küçükseymen Türkiye Liselerarası Futsal Şampiyonası için Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir'e davette bulundu.



Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonundaki görevi sırasında Futsal ( Salon Futbolu) ile ilgili mesai harcadıklarını söylerken, " Şu an için Erkekler Kategorisinde Türkiye Şampiyonaları yapılmakta. İleriki dönemlerde bunun Kızlar Kategorisinde de yapılabilmesi için bizzat çaba içerisinde olacağım. Şu anda takdir edersiniz ki Pandemi Süreci yaşanmakta ve birçok spor dalında müsabakalar bu dikkate alınarak yapılabilmekte. Ben Beykoz ilçemizden Futsal Dalında Okul Sporları müsabakalarında mücadele yaşanmasından son derece memnun oldum. Umarım bu başarılı kızlarımız en üst liglerde Kadınlar Futbol Liglerinde mücadele edeceklerdir. Türkiye Şampiyonası onlar için de güzel bir vitrin anlamı da taşımakta. Vaktim müsait olursa Kızların final maçlarını takip etmek isterim, şimdiden başarılar diliyorum " şeklinde konuştu.

BHP MTAL Okul Müdürü Habip Küçükseymen okul olarak değişik spor dallarında mücadelelere çıktıklarını söylerken, bu kapsamda Beykoz Kulüpler Birliği ile diyalog halinde olacaklarını, karşılıklı görüş alış-verişini ihmal etmeyeceklerini görüşmede aktardı.



Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ziyaretin ardından Okul Müdürü Habip Küçükseymen'e beraberinde getirdiği Türk Milli Futbol Takımı Formasını hediye etti.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder