16 Ocak 2022 Pazar

ORTAÇEŞMESPOR MASTERLER 4 GOLLE GERİ DÖNÜŞÜNÜ YAPTI 4-2


Geçen hafta sezonun namağlup takımının mücadelesine sahne olan müsabakada Tuzla Masterler Takımına 4-2 mağlup olan Ortaçeşmespor son maçında Sivas Masterler takımını aynı skor ile ( 4-2 ) mağlup edip güzel bir geri dönüş yapmış oldu.

Ortaçeşme Masterler bu galibiyetin ardından grubunda 2.sırasını da  korudu. Bordo-Beyazlılarda maçın ardından ise Klasikleşen Çorba –Künefe partisine devam etti.

Elit Master liginde mücadele eden Ortaçeşme Masterler Beylerbeyi Stadında Sivas Masterler'a konuk oldular. Maça hızlı başlayan Ortaçeşme 10.Dakikada sağ kanattan gelişen atağında Adem'in ortasında Kurtuluş topla buluştu güzel vuruşuyla top ağlarla buluştu ( 0-1 )

Dakikalar 15. gösterirken yine sağ kanattan Adem Ünal ceza sahasına girdi, kaleciyi de çalımladıktan sonra topu ağlarla buluşturdu. (0-2)

İlk yarının sonlarına doğru 30.Dakikada Fırat sağ kanattan gelen pasla ceza sahasına girip topu kalecinin yanından ağlara gönderdi.  (0-3)

İlk yarın bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda Sivas Masterler  daha konsantre olarak başladı ve 50.Dakikada gelişen atağı sonrasında penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Edip etkili bir vuruşla penaltı atışını gole çevirdi. ( 1-3)  Ortaçeşme bulduğu pozisyonları  cömertçe harcamaya devam etti.

Dakikalar 60 gösterirken Kontra atak sonrası Sivas Masterler  tekrar penaltı atışı kazandı ve bu kez Emre ile golü buldu. (2-3).

63.Dakiakda gelişen Ortaçeşme atağında Fırat'ın uzaktan şutu direkten döndü, topu önünde bulan Eren tamamladı (2-4 ). Maç bu sonuçla tamamlanırken Orta Çeşme Masterler  3 puanı hanesine yazdırarak 22 Puanlar ligin 2.sırasındaki yerini korudu.



SİVAS MASTERLER: Aykut-İlker-Emre-Edip-Muttalip-Nurullah-İlker-Serdar-Serkan Akbulut-Yavuz-Yusuf-Emin-S.Şen- Serkan Demirkaya şeklindeki kadroyla mücadele ederken;

ORTAÇEŞME MASTERLER: Hamit-Emrullah-Hasan-Selim (dk.34 Osman)- Ulaş- Fatih-Kurtuluş (Dk 45 Nihat)- Aykut(Dk.60 Turgay)- Adem-Fırat-Eren şeklindeki kadrosuyla mücadele etti.

Elit Master liginde son 3 haftaya girilirken ilk 3 sırada yer alan takımlar 26 Mart-1 Nisan arasında Antalya'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacaklar.

ER-HA BEYKOZ HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder