21 Ocak 2022 Cuma

PAŞABAHÇESPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR...KLASMAN GRUBU HEYECANI CAMİAYI SARDI....


2021-22 Sezonunda Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan 7 Beykoz İlçesi temsilcisi içinde en zayıf halkalar arasında gösterilen Paşabahçespor bu düşüncede olanları ters köşe yapmış durumda...

Boğaziçi'nin Yeşil-Kırmızılı ekibinde şimdilerde Süper Amatör Lig Klasman Grubuna kalmanın hesapları dahi yapılmakta...Paşabahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ercan Emanet bu sezon ilk kez kamuoyuna görüşleri açıklarken, doğru zamanda doğru hamlelerin yapılması sonrasında şu anki başarılı tablonun ortaya çıkmasının sevindirici olduğunu vurgularken, " Bu büyük camia bizden artık Sal Klasman Grubu maçlarına kalmamızı istemekte...bu anlamda 7 Beykoz takımı içinde en şanslı görünen de biziz...oysa sezonun ilk maçlarını dikkate alıp hakkımızda beyanda bulunan birçok otoriteyi tam anlamı ile ters köşe yaptık. Yönetim Kurulumuz bu yolda takıma tam destek vermekte, tribünlerde yağmur-kar demeden devamlı surette destek veren sadık bir taraftar kitlemiz var...bu beklentileri kesinlikle boşa çıkarmak istemeyiz " diye konuştu.




Paşabahçe Futbol Takımının Genel Kaptanlarından Mehmet Öztürk ise lige kötü bir başlangıç yapsalar da erken müdahale ile Antrenör değişikliği yapmalarının olumlu yansımalarını almaya devam ettiklerini söylerken, " Bilindiği üzer son maçımızı hafta içinde yapmıştık, yarın ( Cumartesi ) ise Kartaltepespor ie zorlu bir müsabakaya çıkacağız. Rakbimiz için de son derece önemli bir maç olacak, kaybetmeleri durumunda psikolojikman düşme hattına iyice yerleşmiş olacaklar. Ancak biz galip gelirsek ilk 2 yolunda çok önemli bir virajı geçmiş olacağız. Futbolcu kardeşlerimize güveniyor, mahallemize galibiyet sevinci ile dönmek istiyoruz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder