17 Ocak 2022 Pazartesi

PAŞABAHÇE STADI YENİ GÖRÜNÜMÜ İLE IŞIL IŞIL...


Beykoz İlçesinde takımlar düzeyinde en büyük yükü sırtlayan Paşabahçe Standa ışıklandırma sitemindeki yenileme sonrasında mükemmel bir görüntü ortaya çıktı.

Beykoz İlçesinde aydınlatma sistemi bulunan birkaç orijinal boyutlu sahadan olan Paşabahçe Stadında ilerleyen zaman diliminde yıpranan sistem yenilenmesi gerektiğinden akşam idman ve maçlarına kapanmış idi.




Beykoz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmanın ardından yılların stadı ışıl, ışıl bir görünüme kavuştu. Bu durum antrenman için gün sayan Beykoz İlçesinin amatör spor kulüpleri için de can simidi olacak nitelikte.

Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur, konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamada, " Bilindiği üzere sahamız yıllardır gece 12'lere dek süren Takım Antrenmanları, maçlar için kullanılmakta idi. Maalesef yıllar içerisinde sistem yıprandı, işlev göremez hale geldi. Beykoz Belediye Başkanlığı sistemi baştan aşağı yenileyerek mükemmel bir ortam yarattı. Tabii ki bu durum gerek bizim takımlarımız için gerekse de diğer Beykoz ilçe takımları içi son derece sevindirici. Özellikle A takımlar düzeyinde antrenmanlar daha erken saatlere çekilmek zorunda kalınıyordu. Bu durum takımlara çok olumlu dönüş olarak yansıyacak. Gündüz çalışmak zorunda kalan birçok amatör futbolcu vardı, hatta futbola ara vermek zorunda kalan geniş bir kesimi de oluşturmaktalardı, artık kulüpler de kaliteli ve yetenekli bu tür futbolcular kadrolarına dahil etmek için zorlanmayacak" diye konuştu.

Beykoz Belediye Başkanlığını ilçedeki spor sahalarına ilişkin bakım, onarım, temizlik anlamında büyük katkıları olduğuna dikkatleri çeken Başkan Okur, " Bu anlamda Beykoz Belediye Başkanımız Murat Aydın'ın şahsında tüm ilgili birimlere ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bu katkılar kulüpler için çok daha temiz, nezih bir ortamda sportif faaliyetler yapabilmelerinin önünün açılması anlamı da taşıyacaktır " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder