22 Ocak 2022 Cumartesi

BEYKOZ YENİMAHALLESPOR'DA ANTRENMANLAR BAŞLADI


İstanbul 1.Amatör Ligde 2021-22 Sezonunda Beykoz ilçesini temsil edecek olan takımlardan Beykoz Yenimahallespor'da yeni sezon hazırlıkları başladı.

Beykoz'un en yüksek kesimde yer alan ilçelerinden biri olan Beykoz Yenimahallespor yeni yapılan tesisinde A Takım düzeyinde ilk kez siftahı da yaparken karlı havada gerçekleşen çalışmalarda neşe hakimdi.

Beykoz Ekibinde Kulüp Başkanı Pehlivan Gündoğdu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi...

" Beykoz Yenimahalle Spor Kulübü olarak bu yıl İstanbul 1. Amatör kümede mücadele edeceğiz Yeni sezonda takımımızı Emre Aygün ,İsmail Coşkun, Furkan Satır ve Tuncay Özdemir'den oluşan  Antrenörlerimizle lige hazırlanmaktayız. Takımımız mahallemizin gençlerinden oluşmakta olup daha önce kulübümüzde oynayıp yine gelmek isteyen arkadaşlarımızı da yeniden kadromuza dahil ediyoruz. İlk kez kendi tesislerimizde  hazırlanarak lige katılacağız. Hocalarımız ve sporcularımız sağ olsun iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Başarılı bir sezon geçirmek için Yönetim Kurulu olarak taşın altına elimizi koyduk. Tabii ki önümüzde belli bir süreçte var, ilk maçımıza kadar da kadromuz artık şekillenmiş de olacak " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder