28 Şubat 2022 Pazartesi

MERHUM YUSUF DİNÇ TURNUVASINDA A.HİSARI İDMANYURDUSPOR ŞAMPİYON OLDU


Beykoz İlçesinin değerli spor adamlarından olan vefatı ile herkesi üzen Beykoz Elmalıspor Kulüp Başkanı Yusuf Dinç adına düzenlene futbol turnuvasında Anadoluhisarı İdmanyurduspor Takımı Şampiyon oldu.

Beykoz İlçesinin Amatör Liglerde mücadele eden 4 takımının katılım sağladığı turnuvada geçen hafta sonunda rakiplerini mağlup eden Anadoluhisarı İdmanyurduspor ile Çiğdemspor takımları final maçı oynarken ilk haftanın mağlupları Beykoz Yenimahallespor ile Beykoz Elmalıspor takımları ise üçüncülük maçı için karşı karşıya geldiler.



Aynı zamanda bir Vefa Turnuvası özelliğine de sahip özel turnuvada üçüncülük maçında Beykoz Yenimahallespor takımını 3-2 mağlup eden Beykoz Elmalıspor Takımı üçüncü oldu.



Final müsabakasında ise Anadoluhisarı İdmanyurduspor ile Çiğdemspor takımları karşı karşıya gelirken rakibini 2-0 mağlup etme başarısı gösteren A.Hisarı İdmanyurdu Takımı Şampiyonluk Kupasının sahibi oldu.

Turnuvanın Şampiyonu olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor Takımına Kupasını TFF Başkanvekili, TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez  Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Dekanı Prof.Dr. Ali Kızılet, Ak Parti İlçe Başkanı M.Hanefi Dilmaç, Bisk Başkanı Asım Özdemir, İstanbul Eski Gençlik Spor İl Müdürlerinden Vedat Bayram ve merhumun aile fertleri ile birlikte taktim etti.



Düşmez yaptığı konuşmada, Yusuf Dinç'in yerinin çok farklı olduğunu söylerken, " Bizler hangi görevde olursak olalım fark etmez önemli olan bu vefayı gösterebilmek....hayat böyle, bugün varız, yarın yokuz ...Yusuf Başkanımız bu vefayı hak eden bir kardeşimiz idi. Ben burada bu kalabalığı toplayan Beykoz Kulüpler Birliği Başkanımız Asım Özdemir ve ekibine, gelip destek veren Eski Belediye Başkanlarımızdan, Ak Parti İlçe Başkanımız Muhammed Hanefi Dilmaç'a gösterdikleri vefadan dolayı teşekkür ediyorum. Ben de bu vefaya kayıtsız kalamadım ve dostla ile birlikte bu anlamlı etkinliğe katılım sağlayıp, bir arada olduk. Miraç Kandili gününe denk düşen bu organizasyon vasıtası ile spor camiasında hizmet etmiş olup ahirete intikal etmiş tüm ölmüşlerimize Yüce Allah'tan Rahmet diliyorum. " diye konuştu.



ADEM ÜNAL ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder