4 Mart 2022 Cuma

KAVACIKSPOR SERİYİ YEŞİLKÖY MAÇI İLE DEVAM ETTİRME DÜŞÜNCESİNDE


TFF Bölgesel Amatör Lig 6.Bölge 3.Grubunun son haftalardaki flaş takımı olan Kavacıkspor'da Yeşilköyspor karşılaşmasının hazırlıkları tamamlandı.

Yeşil-Beyazlı ekip ikinci yarının ilk 4 maçını galibiyetle kapatırken bu seriyi Yeşilköy deplasmanı galibiyeti ile beşe çıkarmak istiyor.

Kavacıkspor Futbol Direktörü Murat Yılmaz, rakiplerinin son sırada yer almasının kendilerinde rehavete neden olmayacağını vurgu yaptı...Yılmaz yaptığı haftalık değerlendirmede şu ifadelere yer verdi...

" Erenler maçının zor geçeceğini biliyorduk ve öyle de oldu... karşımızda genç yetenekli ve koşan bir ekip vardı. Maçın başında mağlup duruma düşsek te oyun hakimiyetimizi koyup  istek ve arzumuzla Skoru lehimize çevirdik.

Yeşilköy maçına bakacak olursak rakibin konumu itibari ile kağıt üzerinde kolay gözükebilir ama biz rakibimizi ciddiye alıp bu maçı kazanmak zorundayız. Bölgesel Lig zor bir lig rakibi puan durumu ligdeki statüsü çok önemli değil her maçın zorluk derecesi yüksek ve kazanılması için mutlaka saha içerisinde gereken her şeyi yapmak zorundasınız. Bunun bilincinde bu maça hazırlandık Yeşilköy'den üç puanla dönmek istiyoruz inşallah hafta sonu bu maçı da İyi oynayarak kazanmak istiyoruz. "

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder