2 Mart 2022 Çarşamba

RÜZGARLIBAHÇESPOR'DA HAREKETLİ Mİ HAREKETLİ GÜNLER YAŞANIYOR !


Fatma Taşkıranlar'ın Kulüp Başkanlığını yaptığı Rüzgarlıbahçespor'da oldukça hareketli günler yaşanmakta.

Sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal etkinlikleri projeleri ile de dikkatleri çeken Lacivert-Beyaz-Kırmızılı ekip son haftalarda gerek gelen misafirleri gerekse de iadeyi ziyaretleri ile kamuoyunda tanınırlığını arttırmış durumda.



Tabii ki bütün bunlar yaşanırken sezonu kapatan futbol takımları , yeni başlayacak olan yaş kategorileri ile de -Ben varım-demekte.



Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı Fatma Taşkıranlar çok sıkıntılı süreçlerden geçtiklerini anımsatırken, " Maalesef bazı kesimlerce adeta yok sayıldık, yaptıklarımıza gözlerini kapatan, kulakları işitmeyen ağızları konuşmayanlar olduk. Bildiğimiz yoldan hiç şaşmadık...yeri geldik sadece birkaç kişi kaldık ama bu kulübü her zaman yaşatmasını bildik. Allaha şükürler olsun ki şimdilerde bizi bilmeyen, tanımayan kalmadı. Kapımızı çalanlar çoğaldı, bizi tanıyanlar karşılarında samimiyet buldu. " diye konuştu.

Şu anda Futbolda Erkeklerde İstanbul 2.Amatör Lig, Kadınlar futbolda ise TFF 3.Lig için hazırlık sürecini devam ettiren Beykoz ekibinde bunların yanı sıra alt yaş grup takımlarında sportif hizmetlerin yanı sıra milli ve manevi bir nesil yetişmesi yolunda adımlar ciddiyetle atılmakta....



" Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü olarak çocuklara Dini ve Ahlak Terbiye Derslerimiz, Tarih Derslerimiz devam etmekte... tarihini bilmeyen bir Millet Yok Olmaya Mahkumdur demiş Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk. Bunların yanı sıra İngilizce Dersleri ile eğitimlerimiz devam ediyoruz , bu anlamda Celal Sümer Hocamıza ve Şaban Demiray hocamıza teşekkür Ederiz ." diye açıklamalarına devam eden Başkan Fatma Taşkıranlar Beykoz Belediye Başkanlığı tarafından kendilerine yapılan yardımların ardından bir iadeyi ziyarette bulunduklarını söylerken, gerçekleşen ziyaret sonrasında plaket takdiminde bulunduklarını söyledi...


BEYKOZ BELEDİYESİNE ZİYARETTE BULUNDULAR

Beykoz Belediyesi AKDEM Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürü Anıl ÇINAR Beyefendiye ve Ekibine Teşekkür ve Şükranlarımızı sunarız. Yaptığı Hizmetler için Rüzgarlıbahçe Muhtarımız ve Muhtarlar Dernek Başkanımız Sedat Altun Başkan Yardımcısı Gülten Yılmaz Bayan Futbol Şube Sorumlumuz Tuğba Baş Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunup kulübümüz ve mahallemiz adına plaketlerini takdim ettik. Çalışmalarında başarılarının devamını dileriz. Ayrıca Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin Hanımefendiye ve Ekibine Teşekkürlerimizi sunarız. "



BEYKOZLU DOĞU KARADENİZLİLER MİSAFİRLERİ İDİ

Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı Fatma Taşkıranlar mesajlarını iletmeye devam ederken, şu eklemelerde bulundu... " Siz yeter ki doğru yolda olun mutlaka fark edenler olacak, bu bizim açımızdan belki çok uzun zaman aldı ancak yine de şikayetçi değiliz. Geçtiğimiz haftalarda Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneğinden misafirlerimiz vardı...bizleri tanıyınca, faaliyet alanlarımızı, çalışmalarımız öğrenince çok mutlu oldular. Bundan sonra yanımızda olacaklarının sözünü verdiler. Tabii ki Beykoz İlçemizin en etkili Sivil Toplum Teşkilatlarından olan gelen bu ziyaret bizleri de mutlu etti. Özellikle Kız Futbol Takımımız ile çok ilgilendiler, memnun kaldılar, hatta bakınız şu çok güzel mesajlarını da sosyal medyadan paylaştılar...Dernek Yöneticilerimiz; Adnan Güner ve kıymetli eşleri Hatice Güner, Erkan Özmen, Alparslan Erdin, Gül Özmen, kadın kolları başkanımız Zerrin Bekar, Muazzez Kafa, Müzeyyen Eren, Aynur Yavaş, Nilgün Konca, Hanife Babalık Hacıahmetoğlu ile birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretimizde; bizleri evimizde hissettiren misafirperverlikleri için tüm içtenliğimizle teşekkür ediyor "Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği" olarak "HEP DESTEK TAM DESTEK" diyoruz. Saha içinde saha dışında her şutunuz GOLLLL olsun.


Rüzgarlıbahçespor Yönetimi başta Başkanları Fatma Taşkıranlar olmak üzere mutlular, heyecanlılar, zorlu günlerin kendileri açısından artık geride kaldığı inancındalar...tam anlamı ile sportif faaliyetlere odaklanmış durumdalar ve çok daha geniş bir aile olacaklarından eminler...

ÖZEL HABER TALİP ERCAN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder