1 Mart 2022 Salı

PAŞABAHÇESPOR U18 TAKIMI LİDERLİĞİNİ SAĞLAMA ALDI!


İstanbul Amatör Liglerinde U18 Yaş Grubunda Türkiye Şampiyonası Grup Maçları İstanbul Etabında maçlarına güzel bir başlangıç yapan Paşabahçespor 2.hafta maçları sonunda liderlik koltuğuna oturmaya devam etti.


Boğaziçi ekibi 4 takımdan oluşan grupta  liderliğini korumasını bildi. İlk maçında Küçükçekmecespor'u deplasmanda 1-0 mağlup etme başarısı gösteren Beykoz temsilcisi Paşabahçe Stadında oynadığı ikinci maçında Küçükçekmecespor karşısında sahadan 2-0 galip ayrılmış idi.

Paşabahçespor U18 Yaş Takımı oyuncuları hafta içinde özel şampiyonluk yemeği ile geçirirken ardından 3.müsabakaları olan Batı Trayaspor maçının hazırlıklarına neşeli başladı.



Paşabahçespor U18 Yaş Takımı Antrenörü Mustafa Pekgüler yapmış olduğu değerlendirmede, " Bu sezon genç kardeşlerimiz çok farklı bir görüntü çizerek camiamıza beklediği şampiyonluğu getirmişti. Biz her zaman hedefi büyük olan bir kulübüz ve U18 Yaş Grubunda Türkiye Şampiyonasında gidebildiğimiz yere kadar gitme niyetindeyiz. İstanbul Etabı Grup maçlarımızda ikide iki yaparak büyük bir moral-motivasyon kazanmış olduk.  " şeklinde konuştu.

U18 Yaş Türkiye Şampiyonası İstanbul Etabı 9.Grubunda mücadele eden Paşabahçespor U18 Yaş Takımı 3.Hafta maçları sonunda 6 puanla lider durumda bulunurken, hafta sonunda maç oynayacağı Batı Trakyaspor  ise 2 maçını da kaybetmiş durumda ve puansız.

ERDEM ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder