2 Mart 2022 Çarşamba

RÜZGARLIBAHÇESPOR'DA TFF KADINLAR FUTBOL 3.LİG GRUBU BELLİ OLDU


Beykoz İlçemizin Türkiye Kadınlar Futbol Liglerinde mücadele eden tek takımı olan Rüzgarlıbahçespor'da TFF Kadınlar Futbol 3.Ligde 20021-22 Sezonunun kura çekimi heyecanı vardı.

Son iki sezonda kadrosunda yer alan futbolcularının tamamına yakını değişik lig takımlarına transfer olan Beykoz ekibinde bu nedenle çok genç bir kadro ile lige girilecek.


İŞTE LİGİN STATÜSÜ


2021-2022 sezonunda Kadınlar 3. Ligi’ne, başvuru şartlarını yerine getiren toplam 85 takım katılacak. Lig bölgesel olarak düzenlenecek.  

Kadınlar 3. Ligi’nin normal sezonunda müsabakalar 16 grupta çift devreli olarak yapılacak. Normal sezonun ardından oynanacak play-off maçları sonrasında 8 takım 2022- 2023 sezonunda Kadınlar 2. Lig’de yer alma hakkını elde edecek.

Geçerli bir mazeret olmaksızın ligden çekilen, müsabakalara çıkmayan ve müsabakalara çıkmadığı için hükmen mağlubiyet kararı ile ligden çıkarılan takımlar, takip eden 2 sezon boyunca Kadınlar 3.Ligi’nde yer alamayacak. İlgili kulüplerin yöneticileri de Kadın Ligleri’ndeki kulüplerde görev yapamayacak. 

Play-off yapısı ve performans katkı paylarının önümüzdeki günlerde açıklanacak. 
Müsabakaların 19 – 20 Mart 2022 haftasında başlayacağı Kadınlar 3. Ligi büyük bir heyecana sahne olacak gibi.


RÜZGARLIBAHÇESPOR'UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU


TFF Kadınlar Futbol 3.Liginde C Grubunda mücadele edecek Rüzgarlıbahçespor Takımının grubundaki diğer takımlar ise Pendik Güvenspor, Yeni Levent Konaklar SK, Sarıyer Belediyespor ile Sarıyer Maden GSK oldu.

Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı Fatma Taşkıranlar kura çekimi sonrasında yaptığı açıklamada, " Öncelikle ligin tüm katılımcı takımlar ve sporcular için hayırlı, sakatlıkların olmadığı bir şekilde başlayıp tamamlanması dileklerimizi iletmek isterim. Genç bir kadro ile lige katılıyoruz. Bu sezonun futbolcularımız için iyi bir deneyim olacağı kanaatindeyiz. Futbolcularımız gibi bizlerde maçların başlayacağı ilk günü heyecanla beklemekteyiz " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder