2 Mart 2022 Çarşamba

BEYKOZ 1908 İÇİN BİR İHTİMAL DAHA VAR !


TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Beykoz 1908 A.Ş. Futbol takımında bu sezon işler hiçte iyi gitmezken bütün kötü tabloya karşın ligde kalabilmek için ihtimal de var...

Grupta Lider durumda olan Silivrispor sezon sonunda şampiyon olursa, son sırada yer alacak İstanbul Takımı kendi ilinde Süper Amatör Lige düşecek iken bir süt sırada yer alan İstanbul Takımı ise İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubunda sıralamada yer alan takım ile Baraj Maçı oynamaya hak kazanacak.

TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grubunda Lider durumda olan Silivrispor en yakın rakibinin 3 puan önünde şampiyonlukta oldukça iddialı bir konuma sahip ki bu da Beykoz 1908 takımının işine gelmekte.

Gelelim alt sıraya...grupta İstanbul Takımları içinde en altta yer alan 9.ve son sırada yer alan takım olan Bakırköyspor 6 puana sahip...7.sırada yer alan Beykoz 1908 A.Ş. Takımı ise 7 puana sahip.

İki takımın 16.Hafta karşılaşmaları kapsamında Beykoz Stadında çıkacakları mücadele son derece önem kazanmış durumda. Öte yandan kent kontenjanı kapsamında halen son sırada yer alan Düzçe Temsilcisi olan Beyköy Belediyespor bu konumu devam ederse ligden düşecek takımlardan biri olacak. Bir başka açıklama ile sezonun son maçında Beykoz 1908 A.Ş. karşısına ligden düşmüş bir takım olarak çıkacak ki bu da bir başka avantaj teşkil edecek.

Tabii ki bütün bu olasılıklar, ihtimaller için gereken şart bir kez daha hatırlatalım ki Silivrispor'un Şampiyon olması, Bakırköyspor'un ise en altta yer alan İstanbul Takımı olmasından geçmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder