21 Mart 2022 Pazartesi

BAŞKAN YÜCEL ÇELİKBİLEK KUR’AN ZİYAFETİYLE YÂD EDİLDİ


Beykoz’a hizmetleriyle gönüllerde taht kuran, Geçmiş Dönem Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek vefatının 2. sene-i devriyesinde hafızların sesinden Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif’le yâd edildi.

Beykoz’da 3 dönem belediye başkanlığı yapan, ilçenin her köşesinde sayısız hizmet ve eser bırakan merhum Başkan Yücel Çelikbilek için 2. vefat yıldönümünde Kur’an-ı Kerim okundu, ilçeye katkıları için hayır duaları edildi.

Serbostani Mustafa Ağa Camii’nde akşam namazı sonrasında başlayan anma programına, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz Müftüsü Ali Efe, AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Merhum Yücel Çelikbilek’in ailesi, yakın mesai ve dava arkadaşları ile ilçe sakinleri  katıldı.

Başkan Yücel Çelikbilek’in rahmetle yad edildiği programda, Eyüpsultan Camii İmam Hatibi Erhan Mete ve Beytullah Özdemir,  Eminönü Yeni Camii İmam Hatibi Emrullah Akbaş, Paşabahçe Camii Hasan Koçak ve Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Ömer Karakütükçü Kur’an-ı Kerim okudu.  

Hafızların Kur’an ziyafeti sunduğu programda Mevlid-i Şerif’ten naatlar ise gönüllere hitap etti, sevenlerinin okuduğu hatm-i şerifler ruhuna hediye edildi.  

Kur’an tilaveti sonrasında Beykoz Müftüsü Ali Efe’nin  yaptırdığı duaya herkes ellerini açarak iştirak etti.

Beykoz Belediyesi programa katılan vatandaşlara etli pilav ve lokma ikram etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder