25 Mart 2022 Cuma

U12 YAŞ GRUBU BELLİ OLAN RÜZGARLIBAHÇESPOR'DA HEYECANLI GÜNLER YAŞANMAKTA


İstanbul Amatör Liglerinde 2021-22 Sezonunda sahaya çıkacak en alt yaş grupları olan U12 Yaş Takımlarında çekilen kura ve rakiplerin belli olmasından sonra heyecanlı ve sabırsız anlar yaşanmaya başlandı.

Bu sezon maçlarda giyecekleri formaları ile ilk fotoğraflarını veren minik futbolcular iyiden iyiye maç atmosferine girmiş göründü.




Beykoz Temsilcisinin grubunda ilçenin diğer takımları Beykoz İshaklı Köyü Sk, Gümüşsuyuspor, Beykoz 1908 A.Ş., Paşabahçespor, Beykoz Yenimahallespor, Ortaçeşmespor ve Boğaziçi 1907 Takımları yer almakta.

Öte yandan Rüzgarlıbahçespor U12 Yaş Futbol Takımının 2021-22 Sezonu Forma Reklam Sponsoru Çınar Gümrük Müşavirliği oldu.

Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı Fatma Taşkıranlar yeni sezonda yepyeni formalar ile çıkılacak olmasının minik futbolcularında büyük bir heyecan yaşattığına vurgu yaparken, " Bu sezon bu yaş grubunda forma sponsorumuz olan Çınar Gümrük Müşavirliği firmasına değerli iş yeri sahipleri Nejdet Külünk ve Murat Yavuz nezdinde teşekkür ediyorum. Tabii ki bizlerde U12 Yaş Takımı ile futbola resmi anlamda ilk adımlarını atan çocuklarımızın maçlarını takip etmek için sabırsızlanıyoruz. Umarım keyif alacakları, diğer takımlardaki arkadaşları ile kaynaşacakları güzel bir sezon yaşarlar " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder