22 Mart 2022 Salı

TFF MERAL-CELAL ARAS SPOR LİSESİ FUTSAL TAKIMI TÜRKİYE FİNALİNE KALDI


Beykoz İlçesinin sportif başarılar anlamında marka okullarından olan TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi bir başarıya daha imza atma anlamında emin adımlar ile ilerliyor.

Türkiye Futsal Genç Erkekler Şampiyonası müsabakaları için Samsun'da grup maçlara çıkan başarılı temsilcimiz yapmış olduğu maçlardan elde ettiği skorların ardından adını son 8 takım arasına yazdırmasını bildi.



TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Müdürü Candar Keskin'in kafile başkanlığında Samsun'a grup maçları için giden kafilede İdari Sorumlu olarak Mustafa Başkaya, Teknik Sorumlu olarak ise deneyimli isimlerden Taygun Kuşdemir yer aldı.

İlk maçında İzmir temsilcisi ile karşı karşıya gelen Boğaziçi temsilcisi oldukça çekişmeli geçen mücadeleden 3-2 galibiyetle ayrıldı.

Samsun Grubuna iddialı gelen ekiplerden Eskişehir temsilcisi ile nefesleri kesen bir mücadele yaşayan Kırmızı-Beyazlı ekip maçtan 3-3 beraberlikle ayrıldı.



Grup müsabakalarında bir sonraki etapta statü gereği Çapraz Eşleşemeye kalan TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Futsal Takımı Konya temsilcisi olan rakibi karşısında salonda mücadelenin hakimi idi. Nitekim müsabakadan 4-0 galibiyetle ayrılan temsilcimiz Nisan Ayında Kocaeli'nde yapılacak olan Türkiye Finallerine adını yazdırmasını bildi.

TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Futsal Takımında şu futbolcular yer aldı ;

Mehmet Yağmur, Tolga Aytaç, Bilal Güven, Ahmet Berkay Orak, Emircan Alturan, Arda Türköz, Hasan Can Sezgin, Mert Girgin, Efe Uluağ, Mustafa Karaman, Emre Kaya ve Muhammed Kulaksız

Öte yandan TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Futsal Takımı Futbolcularından Mustafa Karaman Turnuvanın en değerli oyuncusu seçilirken özel ödülün de sahibi oldu.



Samsun'daki müsabakalardan başarı ile çıkıp adını Türkiye Finaline yazdıran TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesinin Müdürü Candar Keskin yapmış olduğu açıklamada, " Futbolcu öğrencilerimiz ile gurur yaşadık. Çok zorlu maçlar oynadık ama adımızı Kocaeli'ndeki final karşılaşmalarına yazdırmayı başardık. İnşallah oradan da şampiyon olarak dönmek nasip olur. Biz çok iyi bir takıma sahibiz, bunu başaracağımıza canı gönülden inanıyoruz " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder