24 Mart 2022 Perşembe

GÜMÜŞSUYUSPOR YÖNETİMİNDEN U14 TAKIMI ANTRENMANINA ÇIKARMA VARDI


Beykoz İlçesinde altyapı takımlarına ciddi yatırım yapan spor kulüplerinden olan Gümüşsuyuspor'da lig maçları başlayan U14 Yaş Takımı antrenmanında tam anlamı ile Yönetim Kurulundan çıkarma vardı.
 

Yeşil-Beyazlı Kulübün Başkanı Mustafa Kurtuluş beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile tesislerde antrenmana çıkan U14 Yaş Takımının çalışmasını takip etti, antrenman sonrasında ise Teknik Kadro ve Futbolculara başarı dileğinde bulunuldu.

Gümüşsuyuspor Kulüp Başkanı Mustafa Kurtuluş uzun vadeli bir projeyi hayata geçirdiklerin söylerken, " Biz geleceğe dönük ciddi bir yatırım yaptık. Her yaş grubunda değerli antrenörlerimiz ile geleceğe umutla bakıyoruz. Günü birlik başarılar ile bir devamlılık yakalamanın mümkün olmadığını yaşadığımız deneyimler bize gösterdi. Eğer ki sağlam bir altyapınız yoksa mutlak surette bir yerde tıkanıp kalıyorsunuz. Aslında biz bu projemizi pandemi süreci öncesinden başlatmıştık ama bu salgın hedeflerimizde biraz erteleme yaşatsa da şu anda tam kapasiteyle hedefe doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bugün de U14 Yaş takımımızın antrenmanına gidip takip ettik. Gerçekten de çok başarılı görünen gelecekte üst düzey profesyonel liglerde görebileceğimiz birçok sporcumuzun olduğunu görmek sevindirici " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder