21 Mart 2022 Pazartesi

İKİ KARDEŞ İKİ AYRI TAKIM İLE ÇANAKKALE'DEKİ ANLAMLI TURNUVADA BULUŞTU


Çanakkale Zaferinin 107.Yıldönümünde Çanakkale-Kepez'de Kuzey Cupp tarafından düzenlenen Kurtuluş Zaferi Veteranlar-Masterler Futbol Turnuvasında iki ayrı takımda iki kardeş futbolcu forma giydi.

Turnuvaya ait güzel bir görüntü içeren iki kardeş yani Ömer ve Önder Mocan kardeşler statü gereği bir birlerine rakip olmazlarken, ardı ardına maça çıkıp başarı dileklerini de iletmekten geri kalmadılar.

Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkan Vekili ve Aynı zamanda Beykoz 1908 Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi de olan bir zamanların profesyonel futbolcularından Ömer Mocan takımını hem saha kenarından yönetti hem de oynadığı maçlarda sonuca etki eden gole ve başarılı futbola imzasını attı.

Galata Cıty Takım kadrosunda yer alan Önder Mocan ise önce abisi Ömer Mocan'ın Beykoz Masterler Takımının Kuzeyin Yıldızları Takımı ile oynadığı Seyit Onbaşı Kupası final maçını izledi ve alınan kupanın ardından kutlayan ilk isimlerden oldu.

Ardından Galata Cıty Takımının Çanakkale Sağlık Masterler Takımı ile yaptığı " Truva Kupası " karşılaşmasında forma giydi. Takımı maçı 6-0 kazanıp Kupanın sahibi oldu.

İki kardeş iki ayrı takımla yaşadıkları  şampiyonluklar ile döndüler İstanbul'a.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ-ÇANAKKALE )


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder