21 Mart 2022 Pazartesi

BEYKOZ İLÇE SPOR CAMİASI ŞEREF BAŞKANI ACILI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI


Beykoz İlçesi Spor camiasının duayen başkanlarından Şeref Kurtuluş dün ( Pazar ) eşi Aysel Kurtuluş'u kaybetmiş idi. Şeref Başkanı acılı gününde ilçe spor ve siyaset camiası yalnız bırakmadı.

Gümüşsuyu Spor Kulübünde uzun yıllar başkanlık görevini ifa eden ve bu dönem görevi Mustafa Kurtuluş'a devreden Şeref Kurtuluş İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulunda da görev yapmakta idi.




Gümüşsuyu Merkez Caminde İkindi Namazı öncesinde büyük bir kalabalık taziye mesajı için hazır bulunurken Namazı müteakiben Merhumenin Cenaze Namazı kılındı.




Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, TFF Başkan Vekili, TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, İyi Parti İlçe Başkanı Akif Taşdemir, MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, Beykoz Belediyesinin bazı Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Beykoz İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fatih Korkulu, Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Beykoz İlçesinin hemen tüm kulüplerinin Başkan, Yönetici ve Antrenörleri, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rüzgarlıbahçespor Mahallesi Muhtarı Sedat Altun ve birçok mahalle muhtarı, Gümüşsuyu Mahallesi sakinleri Kurtuluş Ailesini yalnız bırakmayanlar arasında idi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder