26 Mart 2022 Cumartesi

PAŞABAHÇE SPOR KULÜBÜNDEN BAŞKAN MURAT AYDIN'A ZİYARET VAR


Beykoz İlçesinin köklü spor kulüpleri arasında yer alan Paşabahçe Spor Kulübünün Yönetim Kurulundan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'a bir ziyaret vardı.

Yeşil-Beyazlı Ekibin Kulüp Başkanı Coşkun Okur beraberinde bazı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Beykoz Belediye Başkanlık Binasında Başkan Murat Aydın'ın ofisinde Aydın ile bir araya geldiler.




Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur, son yapılan Kongre sonrasında oluşturulan Yönetim Kurulunun yoğun bir mesai yaşadığına vurgu yaparken, " Önceden planladığımız ama yaşadığımı yoğunluk nedeni ile bugüne sarkan ziyaretimiz ile Beykoz Belediye Başkanımız Murat Aydın'a  Yönetim Kurulunda yer alan arkadaşlarımızı tanıştırdık. Başkanımız Beykoz'da spor olayına ciddiyetle bakan bir isim nitekim Beykoz İlçemizde bu anlamda büyük bir hareketliliğin yaşandığı da ortada. İlçe Spor Kulüplerine tesisler anlamında yapmış olduğu katkılar da ortada. Güzel ve verimli bir buluşma oldu, göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz " diye konuştu. " diye konuştu.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ise ziyaretten memnun kaldığını söylerken Beykoz İlçesinin sportif anlamda da üst seviyelere gelebilmesi için mesai harcayıp, kulüplere destek olduklarının altını çizdi.

ER-HA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder