26 Nisan 2022 Salı

AK PARTİ BEYKOZ İLÇE TEŞKİLATI SPOR KULÜPLERİ VE DERNEKLERİ İFTARDA KONUK ETTİ


AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, düzenlediği iftar programında spor kulüpleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve basın mensuplarını ağırladı.

Beykoz İlçesi Spor Kulüplerinin geni katılım gösterdiği programda başta Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir olmak üzere hemen, hemen tüm spor kulüpleri katılım sağladı.


AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Ramazan ayının 24'üncü iftarında spor kulübü başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve basın mensuplarıyla aynı masayı paylaştı.

Çavuşbaşı Kasrı'nda düzenlenen iftar programının ev sahipliğini AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ve yardımcıları, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ile Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam yaptı.




Programa katılan misafirlerini kasrın girişinde karşılayan İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve beraberindekiler, ezan okunmadan önce katılımcılarla bir süre sohbet ederek çeşitli konulara ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

İftar öncesi ve sonrasında Beykozlu ses sanatçısı Erol Aydoğan'ın konser verdiği programda konuşan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, "Şunu söyleyebilirim ki biz birlikte Beykoz'uz. Birlikte hareket edersek çok işi başarabileceğimize inanıyorum." dedi.




"İyi ki yıllardır Beykoz'a hizmet ediyorum, Allah'a şükürler olsun"

Katılımcıların Ramazan ayını tebrik ederek konuşmasına başlayan ilçe Başkanı Dilmaç, salonda çok güzel bir görüntü olduğu düşüncesini paylaşarak, "Şunu söyleyebilirim ki biz birlikte Beykoz'uz. Birlikte hareket edersek çok işi başarabileceğimize inanıyorum. Siyaseti bir kenara bırakıp, davamız Beykoz olursa aşamayacağımız hiçbir engel olmayacağına inanıyorum. Tabii ben burada AK parti İlçe Başkanı olarak sizi misafir ediyorum ama salonun içerisinde AK Partili olmayan arkadaşlarımız var. Bizi yalnız bırakmadınız, buradasınız gerçekten sizinle gurur duyuyorum. İyi ki Beykozluyum iyi ki Beykoz'da doğdum. İyi ki yıllardır Beykoz'a hizmet ediyorum, Allah'a şükürler olsun." ifadelerini kullandı.

"Ramazan'da 4 bin 800 haneye misafir olduk"

Bu yıl parti olarak aldıkları karar gereği hiçbir salon etkinliğine katılmadıklarını, bu vakitleri Beykozlu vatandaşların ikametlerine konuk olarak değerlendirdiklerini açıklayan Hanefi Dilmaç, ramazan ayı boyunca 4 bin 800 haneye misafir olduklarını açıkladı.

Parti geleneği olarak vatandaşla bire bir temas etmeyi önemsediklerini kaydeden Başkan Hanefi Dilmaç, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

"Normalde biz AK Parti teşkilatı olarak şöyle bir karar aldık. Dedik ki pandemi süreci 2 yıl biz vatandaşla bir araya gelemedik, evlerini ziyaret etmemiz gereken Beykozlular var. Biz AK Parti teşkilatı olarak 4 bin 800 ailenin evine gidip sofralarına misafir olduk. Biz bu etkinliği gerçekleştirirken tabii arka tarafta bazı şeyleri ihmal etmiş olduk. Birçok yere davet edildik ama gidemedik. Arkadaşlar da bize gönül koydular. Beni bu yıl hiçbir arkadaşımız şöyle bir salon toplantısında görmedi. Bu benim 2'nci etkinliğim, bir hafta önce biz burada 2 bin 800 arkadaşla sandıkta görev yapan arkadaşlarla bir araya geldik. Yani partinin etkinliği dışında etkinlik yapmıyoruz."

"O eksikliği hissederek biz bu toplantıyı organize ettik"

"Mesela BİSK'in yapmış olduğu toplantıya katılamamam benim böyle bir toplantıya ihtiyacımın olduğunu bana yanımdaki arkadaşlarım söyledi. O eksikliği hissederek biz bu toplantıyı organize ettik. Bizim spor kulüplerine muhtarlarına karşı ya da görev yapan her hangi bir kuruma karşı bir durumumuz söz konusu değil. Biz nereye davetliysek orda olmamız gerekir. Mesela geçen Rizeli arkadaşlar bir program yaptılar onlara da katılamadım. Bundan dolayı sizinle bu durumu paylaşmak istedim. Gidemediğimiz toplantılarda eksiğimiz oluyor. Siz de bunu bizim adımıza vatandaşa anlatırsanız çok memnun olurum."

SMA'lı Eylül bebeğin kampanyasına destek

Yenimahalle muhtarı Nevzat Cebeci, İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç'ın daveti üzerine sahneye gelerek yardım kampanyasını sürdürdüğü Eylül bebeğin hikâyesini anlattı.

SMA hastası Eylül bebeğin yeniden hayata dönebilmesi için 27 milyon liraya ihtiyacı olduğunu, şu ana kadar bu paranın ancak yüzde 20'sinin toplanabildiğini ancak çok daha fazla gayret edilmesi gerektiğini söyleyen Yenimahalle Muhtarı Nevzat Cebeci, toplantıya katılım gösteren isimlerden yardım talep etti.

Cebeci, "Bugün burada bu yardımı sizlerden Eylül bebeği yaşatmak için istiyorum, yarın yine benzeri bir ortamda Eylül bebeğin hayata tutunduğu haberini de yine bu heyecanla sizinle paylaşabilmeyi temenni ediyorum. Desteklerinizi esirgemeyin ki bir insanı hayata döndürelim, yaşatalım" dedi.

Cebeci'nin bu çağrısına AK Parti Beykoz ilçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç da teşkilat olarak kampanyaya güçlü bir destekte bulunacaklarını söyledi.

Toplantı sonunda AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte konuklarına tek tek teşekkür ederek uğurladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder