26 Nisan 2022 Salı

ANADOLUHİSARI İDMANYURDU'NDA YÜZLER GÜLÜYOR !


İstanbul 1.Amatör 21.Grubunda liderlik koltuğunu sağlama alan Beykoz temsilcisi Anadoluhisarı İdmanyurduspor'da yüzler gülüyor...

Yeşil-Sarılı ekip hafta sonunu 4-0 galibiyetleri ile tamamlanan Sarıgazispor maçı ile geçirirken ikinci sırada yer alan rakibi Tuzla Gençlerbirliği takımı ile arasındaki 4 puanlık avantajı da korumuş oldu.

Anadoluhisarı İdmanyurduspor Kulüp Başkanı Cenk Nur, deplasman galibiyeti için Teknik Kadro ve Futbolcuları kutlarken, " Camiamızın sizlerden beklentisi yüksek...sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmanızı ve kutlamasını yapmayı çok istiyorlar. Şu ana kadar çizilen performans umut verici, Anadolu Üsküdar maçı dışında puan kaybı yaşamadık. İç saha maçlarımız hafta içine, dış saha maçlarımız ise hafta sonlarına denk düştüğü için taraftarlarımızdan ayrı kaldık. Onların da takımlarına olan hasretlerinin farkındayız. " diye konuştu.




Anadoluhisarı İdmanyurdu Takımının deneyimli Teknik Adamı Ekrem Albayrak ise yaptığı değerlendirmede, " Sarıgazispor maçında ilk golü çok erken bulmamız takımı olumlu etkiledi. İlk yarı bitmeden bir gol daha gelince ikinci yarıda kontrollü bir futbol ile evimize 3 puan ile dönüş yapmış olduk. Mütevazi bir kadro ile ligde semtimizi en iyi şekilde temsil etme gayretindeyiz. Hafta sonunda oynayacağımız ilk yarının son maçı anlamı da taşıyan Fetih Kelkitspor maçı ile çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz "dedi.

ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder