30 Nisan 2022 Cumartesi

BEYKOZ MASTERLER SK GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ


Beykoz Masterler Spor Kulübünün pandemi süreci hariç 2014 yılından beri gerçekleştirdiği geleneksel iftar programı bu sene yeniden başladı.

Beykoz Merkez'de bulunan " Beykoz Taraftarlar Derneği " Merkezinde yapılan etkinliğe Sarı-Siyahlıların Yönetim Kurulu Üyeleri ile sporcular katılım sağladı.



Beykoz Masterler Sk Başkanı Zafer Baş program sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi..." Geride kalan haftalar içinde yapmayı düşündüğümüz iftar programımız  vefat eden annemiz ve sağlık problemleri yaşayan diğer üye yakınlarımızın olması vesilesi ile ertelemiştik. Bu vesile vefat edenlere Yüce Allah'tan Rahmet diliyoruz, tedavi görenlere ise şifalar diliyoruz " diye konuştu.

Beykoz İlçesinde kurulan ilk ve 114 yıllık bir camianın Masterler-Veteranlar Kategorisindeki temsilcisi olarak yıllardır iftar programlarını coşku ile idrak ettiklerini söyleyen Başkan Baş, " Bu seneki iftarımız yaşanılanlar nedeni ile buruk geçti...Ramazan ayının manevi atmosferini bir kez daha yaşadık. Allah nice Ramazanları yaşamayı nasip etsin ...iftar programımız için Beykoz Taraftarlar Derneği Lokalini bizlere açan Başkan Cafer Baş'a da ayrıca teşekkür ediyorum...nezih bir atmosferde güzel bir program icra edildi...bazı arkadaşlarımız aramızda olamadılar...dostluk ve muhabbet ortamını bu pandemi sürecinin ardından yeniden yaşamak ise anlamlı idi..." şeklinde konuştu.

İftar programında Beykoz Masterler Spor Kulübünün gündemdeki konuları da masaya yatırılırken, Başkan Zafer Baş en son olarak Çanakkale'de Seyit Onbaşı Kupası gibi anlamlı bir kupa ile döndükleri için ayrıca mutluluk yaşadıklarını söyleyip emeği geçenlere bir kez daha teşekkür etti.

Beykoz Masterler SK Takımı olarak önümüzdeki haftalarda başlayacak özel turnuvalara katılım konusunda fikir alış verişinde bulunulurken, antrenmanların ise kaldığı yerden devam edeceği konusunda hemfikir olundu.

ER-HA BEYKOZ



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder