24 Nisan 2022 Pazar

KAVACIKSPOR ÇOK ÖZEL BİR MAÇ İLE BAL PLAY-OUT MAÇ HAZIRLIKLARINA DEVAM ETTİ


TFF Bölgesel Amatör Lig 6.Bölge 3.Grubunda mücadele edip sezonu kapatan Beykoz Temsilcisi Kavacıkspor, Play-Out maçı hazırlıklarına aralıksız devam etmekte.

Yeşil-Beyazlı ekip TFF Riva Tesislerinde İşitme Engelliler Türkiye Milli Takımı ile özel bir karşılaşmaya çıktı. Murat Yılmaz Yönetimindeki Beykoz temsilcisi Brezilya'da yapılacak Yaz Olimpiyat Oyunlarına katılacak olan Milliler ile son derece güzel bir atmosfere sahne olan müsabaka yaparken, maçta tek golünü Nuri'nin asisti ile genç oyuncusu Berat Ali ile yaşadı. Maç 3-1 Millilerin üstünlüğü ile kapandı...Kavacıkspor maçın 2.yarısı öncesi tüm oyuncularını değiştirip sahaya çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında desteklediği, İşitme Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki İşitme Engelliler Milli Takımımız, Brezilya'nın Caxias do Sul kentinde 1-15 Mayıs'ta düzenlenecek 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları (Deaflympics) için son şampiyon unvanını korumak için 26 Nisan Salı günü Brezilya'ya gidecek.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder