26 Nisan 2022 Salı

PAŞABAHÇESPOR ALTYAPI TAKIMLARI İLE ŞAHA KALKTI !


Türk Futbolun Altyapı denince ilk akla gelen kulüplerinden olan Paşabahçespor 2021-22 sezonunda tam anlamı ile şaha kalkmış durumda!

Bu güne değin Türk Futbolunda en üst liglerde olsun, diğer profesyonel alt liglerde olsun birçok futbolcusu forma giyen Boğaziçi ekibinde pandemi sonrasında yaşana süreç oldukça olumlu karşılık bulmaya devam etmekte.



Paşabahçespor'un U18 ve U16 Yaş Takımları yaşadıkları grup şampiyonluklarının ardından Türkiye Şampiyonası Eleme Gruplarından da şampiyon çıkmak sureti ile Türkiye Finallerine adlarını yazdırmış durumda.

Her iki takımın Türkiye Finallerindeki grupları ve rakipleri ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Öte yandan Paşabahçespor U14 Takımı ise yer aldığı 42.Grupta şampiyonluk iddiasını devam ettirmekte. Yeşil-Kırmızılı gençler Lider Sancaktepe Ziganaspor'u 1 puan geriden takip etmekte.



Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur, Paşabahçespor'un altyapı anlamında bir marka olduğunu yeniden hatırlatmaktan dolayı mutlu olduklarını söylerken, " Tabii ki hiçbir başarı tesadüfen olmuyor...biz bu anlamda Altyapı Takımlar düzeyinde gerçekleştirdiğimiz yapılanma sürecinde çok iyi antrenör arkadaşlarımız ile yola çıktık. Her takım için bu işi gerçekten seven ve layıkıyla yapan antrenörlerimin bu başarıdaki paylarını kesinlikle görmezden gelemeyiz, onlara minnettarız " diye konuştu.




Paşabahçespor olarak geleceğe umutla baktıklarının altını çizen Başkan Coşkun Okur, " Biz gerek sportif anlamda başarılı bir görüntü çizip geleceğe dönük çok olumlu mesajlar verirken diğer yandan da Paşabahçe Stadı ile ilgili Beykoz Belediye Başkanlığının çok güzel bir proje çalışması var. Bu hayata geçirildiği anda çok daha modern görünüşlü bir tesis kulübümüze dolayısı ile de Beykoz'a kazandırılmış olacak. " dedi.




Gelen her başarı haberinin kulüp futbol okuluna pozitif anlamda müthiş bir geri dönüşümü de beraberinde getireceği iddiasında bulunan Başkan Okur, " Ben bu anlamda Yaz Futbol Okulumuza çok büyük bir ilginin olacağına inanıyorum. Çalışmalarımızı da bu yönde yapmaya başladık gibi...gelen her bir öğrencimizi ve ailesini kesinlikle boş çevirmek istemiyoruz. Geçmiş yıllara göre yaş gruplarında iki katını bulacak bir artışın olmasını bekliyoruz. Bu durum antrenör kardeşlerimizi biraz yoracak ama bunun tatlı ve heyecan barındıran bir yorgunluk içereceğini de onlar adına söylemek isterim " diye konuştu.


Paşabahçespor Kulüp Başkanı Coşkun Okur, açıklamalarının son bölümünde ise gerek U18 gerekse de U16 Yaş Takımlarının Türkiye Finallerinde derece yapacak kalitede oyunculardan kurulu olduğunu hatırlatıp bu yönde beklentilerinin de yüksek olduğunu sözlerine ekledi.

Paşabahçespor Altyapı Takımlarında Mustafa Pekgüler, Aşkın Karadeniz, Fırat Önder, İbrahim Kıran gibi başarılı isimler görev yapmakta.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder