26 Nisan 2022 Salı

RÜZGARLIBAHÇESPOR, YARIN ( ÇARŞAMBA ) 3.LİG GRUP ŞAMPİYONUĞU İÇİN ÖNEMLİ BİR MAÇA ÇIKIYOR


TFF Kadınlar Futbol 3.Lig C Grubunda Beykoz İlçemizi temsil eden Rüzgarlbahçespor Takımı Yarın ( Çarşamba ) Grup Şampiyonluğuna etki edecek bir mücadeleye çıkıyor.

Beykoz'un Asenaları lakabı ile anılan kızlar grupta 11 puan ile lider durumda bulunmakta. Çarşamba günü oynayacakları Sarıyer Belediyespor Takımı ise 10 puanla 3.sırada yer almakta.

Rüzgarlıbahçespor Takımı maçı kazanması halinde şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantajı da yakalamış olacak.



Beykoz temsilcisin Kulüp Başkanı Fatma Taşkıranlar zorlu mücadele öncesinde yapmış olduğu açıklama ile Beykozlu futbolseverleri maça davet etti.

" Grupta halen liderliğimiz devam etmekte, ancak bu maçın önemi de ortada. Kızlarımız son antrenmanda gayet olumlu bir mesaj da vermiş oldular. Ben Beykozlu futbolseverlere özellikle de Sivil Toplum Kuruluşları ve diğer konumda olan Kadın Başkanlarımızı ve yöneticilerimizi maça davet ediyorum, gelsinler maç öncesine sergileyecekleri görüntü ile takımımıza, kızlarımıza moral, motivasyon katsınlar " diye konuşan Başkan Fatma Taşkıranlar müsabakanı Saat 12.00'de Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında başlayacağı bilgisini de kamuoyu ile paylaştı.

Rüzgarlıbahçespor Kız Futbol Takımı Teknik Direktörü Özkan Baş ise yaptığı açıklamada son antrenmanlarının neşeli ve hırslı görüntüler ile geçtiğine vurgu yaparken, " Gerçekten de sezonun en önemli maçına çıkıyoruz. Puan kaybı yaşamayı kesinlikle istemiyoruz. Maalesef bu maç öncesinde yaşadıkları sakatlık problemleri dolayısı ile bazı futbolcularımız forma giyemeyecek. Şartlar ne Olursa olsun çıkıp maçımızı oynayacağız ve İnşallah da maç sonunda galibiyeti kutlayan taraf da biz olacağız " şeklinde konuştu.

ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder