26 Nisan 2022 Salı

BEYKOZ 1908 A.Ş. BAŞKANI AKSU, " GÖREVE TALİP OLAN VARSA BUYURSUN GELSİN! "


TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grubunda 2021-22 Sezonu sonunda İstanbul Süper Amatör Lige düşen Beykoz 1908 A.Ş. Takımı Mayıs Ayında Kongreye gidiyor...

Sarı-Siyahlı Ekibin Başkanı Zeki Aksu, sezonun değerlendirmesini yaptığı sosyal medya paylaşımında yapılacak Kongre öncesinde " Göreve talip olan varsa, buyursun gelsin " diye konuşarak mesaj da verdi.

İşte Zeki Aksu'nun yapmış olduğu paylaşımın tam metni...


TEŞEKKÜR

Elimizdeki imkanlarla tüm şartlarımızı zorlayarak takımın ligde kalması adına camia olarak bir mücadele verdik.
Üzgünüm, başarılı olamadık. Küme düştük. Bu bizlerin ve taraftarlarımızın ayıbı değil. Futbolcularımız, teknik kadromuz, yönetim kurulumuz ile birlikte imkansızlıklar içerisinde onur mücadelesi verdik.
Kulübü zor günlerinde, yalnız bırakan, tarihi çınara sahip çıkmayanları vicdanları ile baş başa bırakıyorum. Düştüğümüz yerden kalkmak için bizler mücadelemize devam edeceğiz. Yönetim olarak bayramdan sonra toplanıp yol haritamızı çizip, yeni sezon öncesi yapılması gerekenleri yapacağız.
İlk etapta genel kurul kararı alıp, kulübün önünü açacağız. Göreve talip olan varsa buyursun gelsin. Yoksa bizler yönetimde yapacağımız kan değişimi ile yola devam ederiz.
Bu zorlu süreçte bizlerle birlikte omuz omuza yürüyen, arma ve formaya sahip çıkan Başta Başkan vekilimiz M.Talha Enis, Nezih Beykozlu, Murat Altıkardeşler olmak üzere tüm sezon boyunca takımımızın başarısı için yoğun mesai harcayan, her türlü fedakarlıkları yapan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, teknik ekibimize, futbolcularımıza ve tüm kulüp çalışanlarımıza teşekkür eder, maddi ve manevi olarak bizleri destekleyen tüm hemşehri ve dostlarımıza teşekkür ederim...
Zeki Aksu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder