28 Nisan 2022 Perşembe

KAVACIKSPOR'DA CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK KONGRENİN HEYECANI VAR


Beykoz İlçesini TFF Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan ve Bal Ligi Statüsü gereği İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubundan gelecek rakibi ile Ligde kalabilmek için Play-Out maçına çıkacak olan Kavacıkspor'da diğer yandan Genel Kurul heyecanı da yaşanmakta...

30 Nisan Cumartesi Günü Kulüp Merkezinde saat 11.00'de başlayacak Kongrede Mevcut Başkan Bedri Güntay aday olacağı kesinleşti.

Kongre öncesinde Beykoz temsilcisinden yapılan açıklama ile tüm üyeler Genel Kurula davet edildi. Kavacık Spor Kulübü büyük bir aile olduğunun bir kanıtı olurcasına ve de diğer spor kulüplerine de örnek teşkil edecek biçimde tüm sporcularının ailelerini ve sporcularını kulüp üyesi yapmış durumda. Bu görüntüsü ile yüzlerce Yeşil-Beyazlı camia içinde ve gönül verenler kulüp üyesi vasfı ile kulübün geleceğinin şekillenmesinde karar verici mekanize halini geldi.

Cumartesi günü yapılacak Genel Kurul öncesi kamuoyuna yeniden başkanlığa aday olduğunu aktaran Bedri Güntay Kongrelerinin bir şenlik havasında geçmesi için her türlü çalışmanın da yapılmakta olduğu bilgisini aktardı.

Kavacıkspor Takımında uzun yıllar futbolculuk ve Takım Kaptanlığı da yapan camianın sevilen ismi Bedri Güntay, son birkaç senedir elini taşın altına aktif biçimde koymakta idi. 

TFF Bölgesel Lige yükselen Takımının 2021-22 Sezonunda çok başarılı maçlar çıkarmasın karşın Lig Statüsü nedeni ile Play-Out maçı yapacaklarına vurgu yapan Güntay, " Öncelikle Genel Kurulumuzu başarı ile tamamlayıp , geleceğe yönelik yol haritamızı yenileyeceğiz...bir sonraki hafta sonunda ise İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubundan gelecek ve belli olmuş olan rakibimiz ile çok önemli bir maça çıkacağız. Kongremiz için üyelerimize davetimizi yaptık, öte yandan Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Ali Kızılet ile birlikte eski Başkanlarımız ve Yöneticilerimiz de Onursal Üyeler olarak Kongremize katılım sağlayacaklar. Ben şimdiden Genel Kurulumuzun camiamız için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" diye açıklamada bulundu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder