26 Nisan 2022 Salı

ANADOLUKAVAĞISPOR HALA ŞOKU ATAMIYOR!


İstanbul 2.Amatör Lig 14.Grubunda mücadele eden Anadolukavağıspor hafta sonunda Ortaçeşme Stadında konuk ettiği Tuzla Anadoluspor karşılaşmasında büyük şok yaşamıştı...

Kırmızı-Beyazlı ekip maçta ilk yarıyı 3-0 önde kapatırken ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerin ardından 5-3'lük bir mağlubiyet yaşamış idi.

Anadolukavağıspor Genel Kaptanı Hayrettin Gönül maçın etkisini yavaş, yavaş atmaya başladıklarını söylerken, " Futbolda bu tür skorlar olsa da ilk yarısında mükemmel bir futbol sergilediğimiz maçta gelen ilk gollerin ardından maalesef şoku atamadık, beraberliği kurtaralım derken bu baskı beraberinde yeni hatalar getirdi ve istemediğimiz bir mağlubiyetin muhatabı olduk " diye konuştu.




" Gönül her ne kadar galibiyeti arzu etse de bu mümkün olmuyor " diye konuşan Hayrettin Gönül, " Tabii ki burada kendi özeleştirimiz yaparken de maçın hakeminin bizce sonuca etki eden yorumunu da es geçemeyiz...penaltı pozisyonunda son adam kuralı neden uygulanmadı, neden Kırmızı Kart yerine Sarı Kart çıktı anlayabilmiş değiliz. Efendim kurallara şöyle farklı ilaveler geldi, o oldu bu oldu, maçı izleyen futbol otoriteleri de Kırmızı Kartın gerektiğini bizlere iletti...Türk futbolu ne kaybediyorsa farklı hakemlerin aynı pozisyonlarda farklı yorumlarından kaybediyor...rakibimiz 10 kişi kalsa durum daha farklı olabilirdi. Biz ikinci oyunumuzu da gördükten sonra bahaneler arama düşüncesinde değiliz anca ortada da böyle karmaşık durumda da var " şeklinde konuştu.

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder