3 Ağustos 2022 Çarşamba

A.HİSARI İDMANYURDUSPOR TRANSFERDE DOLUDİZGİN GİDİYOR !


2021-22 Sezonunda İstanbul 1.Amatör Ligde grubunu şampiyon olarak kapattıktan sonra 2022-23 Sezonu için yer alacağı İstanbul Süper Amatör Ligdeki mücadelesi için hareketli günler yaşayan Anadoluhisarı İdmanyurduspor Kulübünde tempo düşecek gibi görünmüyor!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Genel Kurulun ardından İlker Güner'in Başkanlığa seçildiği Türk Sporunun Asırlık Çınarında iç ve dış transferde yoğunluk yaşanırken kadro iyiden iyiye şekillenmeye başladı.




Yeşil-Sarılı Ekip İç transferde Tayfun Şahin, Evren Yıldız, Gökhan Ukşal, Mehmet Ç .Yalçın, Onur Ün, Muhammed E.Yakup, Gökhan Gödek, Yunus E.Bütün, Tolga Armağan, Yusuf Yaprak, Burak C.Sağlam, M.Akın Çevikkan,  Dış Transferde ise Ahmet T.Ilkın, Doğukan Yamanarslan, Mustafa Sayım, Anıl Ağbulak ile anlaşmaya vardı.




Anadoluhisarı İdmanyurduspor Kulüp Başkanı İlker Güner yeni sezondan oldukça umutlu olduklarına vurgu yaparken, " Cenk Nur Başkanımızdan bayrağı devraldıktan sonra öncelikle Antrenörümüz Ekrem Albayrak ile anlaşma yenilemiştik. Ardından yoğun bir transfer mesaisi ile hocamızdan da aldığımız onay doğrultusunda belirlenen isimleri kadromuza dahil ettik. Bu anlaşmaların her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz mazisi 1 asır öncesine uzanan köklü bir camiayız, dolayısı ile yeniden eski parlak günlerimize geri dönmen niyetindeyiz. Bu işi sabırla yapacağız, kulüp olarak kurumsallaşmamızı tamamladık, şimdi ise sportif faaliyetlerimize yoğunlaşmış durumdayız. Büyük Hisar Camiasının bizlerden beklentilerini çok iyi biliyoruz " şeklinde konuştu.




Anadoluhisarı İdmanyurduspor Yönetimi İlker Güner Başkanlığında yoğun bir mesai yaşarken öte yandan ahde vefa örneği olacak camianın duayen isimlerine de ziyaretlere devam ediyor. Bu kapsamda yapılan son ziyaretlerden biri ise ömrünü Anadoluhisarı'nın tanıtımına adamış Avukat Ferda Kazancıbaşı'na gerçekleşti. 

Kulüp Başkanı İlker Güner beraberinde Kulüp Yöneticilerinden Tuba Köroğlu ve Cüneyt Yalvaç ile birlikte Kazancıbaşı'nı evinde ziyaret ederek onun geçmiş yıllardan kalan tecrübe ve deneyimlerini dinlediler.



Öte yandan Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübüne bir de sürpriz ziyaret vardı. Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fatih Korkulu İlker Güner Başkanlığında yeni seçilen Yönetim Kuruluna başarı dileklerini iletti. Yapılan  ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade eden Başkan Güner ise Kulüp Tarihi ile ilgili bilgileri Fatih Korkulu'ya aktardı. Ziyarette Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir'de hazır bulundu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder