5 Ağustos 2022 Cuma

A.HİSARI İDMANYURDUSPOR'DA YENİ YÖNETİME ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

 

İlker Güner Başkanlığındaki Anadoluhisarı İdmanyurduspor Kulübünün yeni yönetimine tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Son yıllarda yaptığı atılımlar ile eski parlak günlerine dönüş sinyallerini fazlası ile veren Boğaziçi Ekibinde yapılan ziyaretler memnunlukla karşılandı.

Gerçekleşen ziyaretlerin birisi Yeşilay Beykoz Şubesi Başkanı Dr. M.Talha Uçar ve Yönetim Kurulu üyelerinden geldi. Beykoz'da sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında son aylarda adından fazlası ile bahsettiren Beykoz Yeşilay Şubesi geçen ay kendi bünyesinde bir de spor kulübü kurup etkinlik alanını daha da zenginleştirmiş idi.

Beykoz İlçesinin Asırlık 2 Çınarından biri konumunda olan A.Hisarı İdmanyurduspor ile ortak projeler kapsamında bir araya gelme düşüncesinde de olduklarını belirten Dr. M.Talha Uçar özellikle kurdukları spor kulübü ile ilçedeki her kulüp ile yakın temas içinde olma niyetinde olduklarını söyledi.

Anadoluhisarı İdmanyurduspor Kulüp Başkanı İlker Güner ise Yeşilay Beykoz Şubesinin çalışmalarını takdirle karşılayıp yakından takip ettiklerini söylerken, " Bünyenizde kurduğunuz spor kulübü de hayırlı olsun diyorum...elimizden ne yardım, destek talebi gelirse seve, seve yerine getirmek istiyoruz " diye konuştu.




BİR ZİYARETTE BEYKOZ RİZELİLER DERNEĞİNDEN 

Anadoluhisarı İdmanyurduspor Kulübüne gerçekleşen ziyaretlerden birisi de ilçe sosyal hayatında ve sivil toplum kuruluşları genelinde önemli bir yeri olan Beykoz Rizeliler Derneğinden idi.

Dernek Başkanı Mehmet Yılmaz Yetimoğlu ve Yönetim Kurulunun bazı üyeleri Beykoz ilçe temsilcilerinden olan spor kulübüne ziyaret ederlerken İlker Güner'in şahsında Yeni Yönetim Kurulunda göreve seçilenlere başarı dileklerinde bulundular.

Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner gerçekleşen nazik ziyaretleri için Beykoz Rizeliler Derneği Heyetine teşekkür ederken daha sonra kulüp ile ilgili kısa bilgiler aktardı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder