2 Ağustos 2022 Salı

BEYKOZ GSK ŞAMPİYONLUK PAROLASIYLA VOLEYBOL SEZONU AÇTI


Beykoz’da spora yetenekli çocuk ve gençlerden şampiyonlar yetiştiren Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (Beykoz GSK) başarıların sergilendiği görkemli bir törenle 2022-2023 Voleybol Sezonu’nu açtı.

Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen sezon açılışına Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, spordan sorumlu belediye başkan yardımcısı Fatih Sağlam, Beykoz GSK Voleybol A Takımı Baş antrenörü Aykut Aydın ile yardımcı antrenörler, voleybol takımlarının sporcuları ve aileler katıldı.

Genç Kızlar İstanbul Şampiyonu

Geçen sezon, Genç Kızlar Takımı’nın İstanbul Şampiyonluğu’yla yüzleri güldürdüğü Beykoz GSK‘da Yıldız Kızlar Takımı İstanbul 4.sü oldu.

A Takımı oyuncusu Sinem Başgöynük ise “2021 İşitme Engelliler Dünya Şampiyonluğu” ve “2022 İşitme Engelliler Olimpiyat Şampiyonluğu”yla kulübüne ve ilçeye çifte sevinç yaşattı.  

Diğer alt yapı takımları ise ligdeki tüm karşılaşmalarda rakiplerini zorladı.




Kupayı Başkan Aydın Takdim Etti

A Takım, Genç Takım, Yıldız Takım, Küçük Takım, Midi Takım ve Minik Takım olmak üzere toplam 6 takımla göz dolduran Beykoz GSK,  bu sezon da güçlü teknik kadrosu ve yeni transferiyle sezona iddialı başladı.

Şampiyonluk hedefinin vurgulandığı törende ilk olarak geleceğin yıldız sporcuları ve takımları tanıtıldı.

Açılışta voleybolcular ve aileleriyle bir araya gelen Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, İstanbul Şampiyonu Genç Takım ile yıldız sporcu Sinem Başgöynük’e madalya ve kupa takdim ederek başarılarla dolu bir sezon diledi.

Program kapsamında Beykoz Belediyesi’nin Yaz Spor Eğitimleri’nde yetiştirilen minikler arasında yapılan kura çekimiyle 6 kişiye tablet, 3 kişiyi fotoğraf makinesi, 10 kişiye çanta ve 2 kişiye bisiklet hediye edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder