2 Ağustos 2022 Salı

BEYKOZ STADINDA NEŞELİ Mİ NEŞELİ GÜNLER DEVAM EDİYOR


Türk Sporunun Asırlık Çınarlarından Beykoz Spor Kulübü ve kendine özel adı ile özdeşleşen Beykoz Çayırı yıllar içerisinde nice tanınmış, yetenekli, üst düzey liglerde forma giymiş futbolculara ev sahipliği yapmıştı.




Yıllar içerisinde inişli çıkışlı grafikler yaşansa da Beykoz Kulübü her zaman cazibe bir çekim merkezi olmasını bilmişti. Dedelerden torunlara emanet edilen o sarı-siyahlı formayı giymek herkese de nasip olmaz bu da başka bir konu...




2022-23 Sezonu için yepyeni umutlar ile yola çıkan Türk Futbolun Asırlık Çınarı bu sezon altyapı anlamında da aynı umutları taşımakta. Yönetim Kuruluna son yapılan Genel Kurul sonrasında dahil olan Sedat Kaba önceliği altyapıya bir başka deyişle Futbol Akademisine verse de A Takımda zorlu mu zorlu bir görev üstlenmiş durumda.




Yıllardır Altyapı Takımlarında abi pozisyonunda görev yapan en sıkıntılı anlarda imdada yetişen bir isim olan Yakup Sarıbaş, Sedat Kaba'nın altyapıdaki görevindeki eli ayağı konumunda.

Beykoz Stadında neşeli antrenmanlar devam ederken her şey makinenin dişlileri gibi muntazam yürümekte. Emre Salman Yönetimindeki Teknik Kadroda ise Emirhan Tokalak, Taha Arda Sarıbaş ve Polat Kaba gibi genç eğitmenlerden ders alan minik sporcular her geçen gün yeteneklerini göstermekte.

Beykoz 1908 A.Ş. Asbaşkanı Sedat Kaba, futbol okulundaki olumlu gelişmeyi gözlemlemekten mutlu olduğunu ifade ederken, " İnanın onların antrenmanlarını takip ederken hiç bitmesin dediğim anlar da çok olmakta. Emre Salman Yönetimindeki genç arkadaşların görev yapmasını minik sporcularımız için bir avantaj teşkil ettiğini bir kez daha ifade etmek istiyorum. Biz uzun vadeli bir proje kapsamında göreve talip olup başladık. İnşallah bunun karşılığını Beykoz Takımına geleceğin yıldızlarını armağan ederek alacağız. " diye konuştu. 

Beykoz 1908 Altyapı Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Emre Salman ise yaptığı değerlendirmede, " Beykoz gibi Türk Futbolunda çok farklı bir yeri olan kulüpte görev yapıyor olmak bana gurur veriyor. İnşallah başarılı bir süreç sonrasında kulübümüze kendi sorumluluk alanımızdan yeni yıldız adaylarını armağan edeceğiz " şeklinde konuştu.




Uzun yıllardır Beykoz 1908 A.Ş. bünyesinde altyapı takımları başta olmak üzere idari anlamda görev ve sorumluluk üstlenmiş olan Yakup Sarıbaş ise yeni dönemin çok iyi başladığına dikkat çekerken, " Ben öncelikle geçmiş sezonlarda görev yapan tüm antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Elimizde onların emekleri ile oluşan bir kadro var. Bu kadroya yeni yüzleri, yetenekleri ilave ederek yola devam edeceğiz. Sedat Kaba'nın Altyapıdan Sorumlu Yönetici olmasının çok büyük bir avantaj teşkil ettiği kanaatini taşımaktayım. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor " diye konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder