3 Ağustos 2022 Çarşamba

BEYKOZ İSHAKLISPOR TECRÜBELİ STOPER HALDUN AĞYÜZ İLE ANLAŞTI


2022-2023 sezonunu iddialı açarak transfer çalışmalarını sürdüren Beykoz İshaklıspor, dış transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Teknik Sorumlu Yusuf Öztürk’ün raporları doğrultusunda transferleri sürdüren Bordo Mavililer son olarak Yakacıkspor’da forma giyen 1990 doğumlu stoper pozisyonunda oynayan tecrübeli oyuncu Haldun Ağyüz ile anlaşarak defansını sağlama aldı.

32 yaşındaki tecrübeli stoper, güçlü fiziği, ikili mücadeleleri, hava toplarındaki başarıları ve istikrarlı futbolu ile biliniyor.

Beykoz İshaklıspor Tesislerinde Kulüp Başkanı Ali Cinel, 2. Başkan Selim Şimsek, Altyapı Sorumlusu İsmet Birinci ve Genel Kaptan Refik Cinel’in katıldığı törenle imzayı atan tecrübeli stoper Haldun Ağyüz “ Hedefi şampiyonluk olan Beykoz İshaklıspor ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bana güvenen Yusuf Öztürk hocama çok teşekkür eder yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim “ dedi.

Haldun Ağyüz kimdir?

Futbola Kartalspor Altyapısına başlayan yetenekli defans oyuncusu daha sonra sırası ile Kartal Bulvarspor, Eskişehir Paf, Eskişehir A2, 2008-2013 Eskişehirspor ile profesyonel, Karsspor, İsviçre FC Linth 04, Serdivanspor, Sapanca Gençlikspor ve Yakacıkspor formalarını giydi

32 yaşındaki oyuncunun kariyerinde A2 Liginde 67 maçı, BAL’da 27 maçı ve profesyonel liglerde 58 maçı bulunuyor.

Murat Nazik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder