1 Ağustos 2022 Pazartesi

VE BEYKOZ 1908 SON ŞAMPİYON TAKIM KAPTANI AHMET ALKAYA İLE YENİDEN ANLAŞTI


İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Beykoz 1908 A.Ş. önemli bir dış transfere imza atarken A Takım düzeyinde yaşanan son şampiyonlukta kaptanlık yapan Ahmet Alkaya ile anlaşmaya vardı. 

Geride kalan sezon içinde Beykoz Stadında yapılan TFF Antrenörlük Kursunu başarı ile tamamlayan tabiri caizse çiçeği burnunda bir antrenör olan Alkaya, aktif futbolculuk kariyerini Beykoz 1908 Forması altında tamamlama düşüncesinde idi.

Beykoz Stadında Sarı-Siyahlı Kulübün Transfer Komitesi ile masaya oturan deneyimli oyuncu 1 sezon daha Beykoz 1908 forması giymek için anlaşmaya vardı.

Bu önemli ve camiada ses getiren transferin netleşmesi sonrasında Beykoz 1908 A.Ş. Sosyal Medya hesabından şu paylaşımda bulunuldu...

2015 - 2016 sezonunda grubunu Şampiyon bitiren takımımızın stoper mevkiinde oynayan kaptanı Ahmet Alkaya yuvasına geri döndü.

Alkaya İstanbulspor ile oynadığımız Bölgesel Lige yükselme maçının ilk yarısında sakatlanarak sezonu kapatmıştı.
Yarım kalan hedefimizi tamamlamaya geldiğini söyleyen kaptanımız; güzel taraftarımızla buluşmayı çok özledim sene sonu hep birlikte Bölgesel Amatör ligi kupasını alıp Beykoz'umuzu hak ettiği yerlere getirmek için buradayım dedi.
Kaptanımızın transferinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Başkan Vekilimiz Sayın Muhammed Talha ENİS beye şahsım ve camiamız adına teşekkür ediyorum...
Anlaşmanın her iki tarafa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder