25 Ağustos 2022 Perşembe

A.HİSARI İDMANYURDUSPOR'DAN SERKAN ÖNEM'E ZİYARET VAR

Spor Kulüpleri için olmazsa olmazlardan biri kendilerine yapılacak maddi-manevi destek olsa gerek...hele ki günümüz şartlarında bu durum çok daha fazla önem kazanmış durumda...

Beykoz İlçesinin 100 yılı geride bırakmış 2 kulübünden biri konumunda olan Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünde hizmet bayrağını Cenk Nur'dan aldıktan sonra kulübü için yoğun bir mesai içerinde görülen Başkan İlker Güner bu anlamda çeşitli kişi ve kurumlara ziyaretlere devam etmekte.

Boğaziçi ekibinde Kulüp Başkanı İlker Güner beraberinde Başkan Yardımcısı Yahyahan Muslubaş ile Ercan Şirketler Topluluğu yönetim kurulu üyesi Serkan Önem'e ziyarette bulundu.

Ziyarette Kulüpteki son gelişmeler ve yeni sezona ilişkin Serkan Önem'e bilg aktarımında bulunan A.Hisarı İdmanyurduspor heyeti ziyaretin son bölümünde ise beraberinde getirdikleri 2 takım formasını ziyaretin anısı olarak hediye ettiler.

Serkan Önem, ziyarette yaptığı açıklamada, " Bir spor kulübün yönetilmesi çok ama çok emek ve maddi manevi destek gerektirmekte. Bu anlamda İlker Güner'e bu zorlu göreve talip olup Başkan olduğu için hem şahsı hem de çalışma arkadaşları nezdinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Yeni sezon için ben de üzerime düşen görevi yerine getireceğim. Kulüp bünyesinde spor yapan Sarı-Yeşilli formayı giyerek temsil eden herkese de selamlarımı gönderiyorum " dedi.

Anadoluhisarı İdmanyurduspor Kulüp Başkanı İlker Güner ise bu tür ziyaretleri bölüm, bölüm yapacaklarını söylerken, " Serkan Önem'e destek için çok teşekkür ediyorum. Anadoluhisarı Mahallemizdeki herkesten maddi-manevi kulüplerine destek olmalarını bekliyoruz. " şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder