25 Ağustos 2022 Perşembe

FIRAT UZUN BEYKOZ ELMALISPOR İLE 12.İMZASINI ATTI !


Beykoz Elmalıspor uzun yıllardır formasını giyen ve geçen sezondan itibaren de hem Genel Kaptan he de futbolcu olarak kulübü adına emek sarf eden Fırat Uzun ile 2022-23 sezonu için de anlaşmaya vardı.

Beykoz futbol camiasının en istikrarlı ve yetenekli isimlerinden olan Fırat Uzun, Kulüp Başkanı Adem Ünal ile bu sezonun planlamasının yapıldığı özel bir toplantıda bir araya gelirken takımını bu sezon da yalnız bırakmayacağını ifade edip sembolik imzasını da attı...

Deneyimli oyuncu anlaşmanın netleşmesi sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ; 

" Hani derle ya burası artık benim ikinci evim gibi, bunu belki de en yakından yaşayanlardan biri ben oldum gibi... 11.Yılı geride bırakıp 12.kez bu sezon takımımda iki farklı pozisyonda görev yapacağım. Başkanımız Adem Ünal zaten benim yıllardır kader birliği ettiğim bir isim. İnşallah mahallemiz ligde en iyi şekilde teslim edeceğiz. Yeni sezon camiamıza hayırlı olsun " 

Beykoz Elmalı Spor Kulübü Başkanı Adem Ünal ise Fırat Uzun'un Kulüp Tarihine geçtiğini söylerken, " Değerli kardeşim ile bir kez daha bir sezona birlikte başlangıç yapacağız. Hem oyunculuğu ile hem de saha dışındaki diğer görevi olan Genel Kaptanlık ile tam bir örnek teşkil etmekte. Kendisi ile yapacak çok işimiz, başlayacak çok sezonlarımız olacak. Hayırlı olsun " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder