26 Ağustos 2022 Cuma

KELLE İBRAHİM TURNUVASINDA 2022 YILININ İLK MAÇLARI HAFTA SONUNDA


Beykoz İlçesinin en eski futbol turnuvalarından olan ve son 10 yıldır Masterler-Veteranlar Kategorisinde yapılan  Kelle İbrahim Futbol Turnuvası Yarın ( Pazar ) yapılacak ilk hafta müsabakaları ile başlıyor.

Turnuva Organizasyon Komitesinden yapılan açıklamada 2022 Yılı Programına toplam 10 takımın katıldığı bilgisi verildi. Turnuvaya Beykoz İlçesinden 9 takımın yanı sıra 1 tane de ilçe dışından Bağcılar Masterler Takımı iştirak edecek.

Turnuva Organizasyon Komitesi adına açıklamada bulunan Kamil Çolak hazırlıkların tamamlandığı bilgisini verirken, " Bu seneki turnuvamıza katılım sağlayan takımlara öncelikle hoş geldiniz diler, başarılar dileriz. Beykoz Spor Kulübü ve ilçe tarihinde unutulmaz isimler arasında olan Merhum İbrahim Kelle adına çok uzun yıllardır turnuva düzenlenmekte idi.  Ne mutlu bize ki bu geleneği 10 yıldır Masterler-Veteranlar kategorisinde devam ettiriyoruz. Bir birinden heyecanlı maçlar izleyicileri bekliyor. Belirlediğimiz kuralları katılımcı takımlara ilettik, onayını aldık. Centilmence, gelenlerin keyifle izlediği bir turnuva süreci diliyorum " şeklinde konuştu.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder