25 Ağustos 2022 Perşembe

BEYKOZ ELMALISPOR BU SEZON DA ÇETİN AKSU İLE DEVAM DEDİ


İstanbul 1.Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Beykoz Elamlıspor 2022-23 Sezonu için takımı bir kez daha Çetin Aksu'ya teslim etti.

Beykoz Elmalıspor Kulüp Başkanı Adem Ünal ile bu seneye ait planlama için Genel Kaptan Fırat Uzun ile bir araya gelen Çetin Aksu, yeni sezon da takımda görev yapmayı kabul etti.

Bordo-Yeşilli Ekibin Başkanı Adem Ünal anlaşmanın netleşmesi sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, " Beykoz Elmalıspor olarak kendi yağımız ile kavrulma gayretinde olan bir kulübüz. Günümüzde bir spor kulübünde hangi pozisyonda olunursa olunsun görev yapmak adeta ateşten bir gömleği giymek anlamı taşımakta. Dolayısı ile Allah hem bizlere hem de aynı pozisyonda görev yapanlara kolaylıklar versin " 

" Bu sezon da takımımızı Çetin Aksu Hocamıza teslim ettik...zaten kendisi kulüp yapımızı en iyi bilenlerden biri, o bizi, biz de onu tanıyoruz. Anlaşma her iki taraf için de hayırlı olsun. Efsane Merhum Başkanımız Yusuf Dinç'ten teslim aldığımız bu bayrağı kesinlikle yere düşürmeden dalgalandırmaya devam edeceğiz " 

Beykoz Elmalıspor ile tekrar anlaşmaya varan Çetin Aksu ise sembolik imza atma anı sonrasında yeni sezonda kadroda zaten bildiği, beraber çalıştığı isimlerin olduğunu söylerken, " Birkaç nokta transfer yaparsak kadromuzu oluşturmuş oluruz. Bu konuda bazı futbolcular listemizde var, Başkanımız ile istişare ederek son kararımızı vereceğiz " dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder