25 Ağustos 2022 Perşembe

İSTANBUL MESUDİYESPOR ALTYAPISI METİN YILMAZ'A EMANET!


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Mesudiyespor 2022-2023 sezonunda Altyapı takımlarının sorumluluğuna Teknik Direktör Metin Yılmaz’ı getirdi.

Beykoz İlçesinde kurulan ve tesis ve antrenman sahası sorunu nedeni ile Ümraniye İlçesine taşınmak zorunda kalana yılların kulübünde yen sezon için hem A Takım hem de Altyapı Takımları anlamında gelişmeler yaşanmakta idi.

Altyapı Takımlarında Teknik Sorumluluğa getirilen Metin Yılmaz hem futbolculuk geçmişi olan hem de işin bilimsel yanını göz ardı etmeden Üniversitenin ilgili bölümlerinde pratik bilgiler edinen bir isim.



Spor Yönetimi bölümü mezunu olan Metin Yılmaz aynı zamanda Atatürk Üniversitesi Egzersiz ve Spor Bilimleri dalında da akademik kariyerine devam etmekte.

İstanbul Mesudiyespor’da Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak görev yapacak olan genç teknik adam hedeflerinin Altyapı Koordinatörü Erdal Tiryaki ile birlikte kalıcı bir sistem kurmak olduğunu belirtti.

Teknik Sorumlu Metin Yılmaz yaptığı açıklamada “Memleketim olan Mesudiyesporumuzun altyapısında görev almak benim için çok özel bir duygu.  İlk amacımız elimizden geldiğince amatör ruh ile almış olduğumuz eğitimler neticesinde, profesyonel düşünceyle işimizi en başarılı şekilde yaparak, Türk futboluna nitelikli sporcular, Türk toplumuna da ahlaklı, karakterli bireyler kazandırmak. Bunun yanı sıra ikinci amacımızda yetiştireceğimiz nitelikli sporcularla ilerleyen dönemlerde kulüp olarak kendi kendine yetebilecek  bir sistem kurmak olacak. " giye konuştu.



Yılmaz açıklamalarının devamında  şu ifadelere yer verdi, " Şu anda altyapımızda 5-14 yaş arası 90 kayıtlı sporcumuz bulunmakta, futbol okulumuzda da BESYO öğrencisi hocalarımız görev yapmakta.Altyapıdan sorumlu yöneticimiz ve futbol akademimizin kurucusu Erdal Tiryaki ile birlikte çıktığımız bu yolda elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.Biz hep beraber bir ekibiz. Hedefimiz bu sezon başlangıç olarak en az 4 kategoride alt yaş takımlarımızla lige katılmak olacak. Allah yardımcımız olsun. Yeni sezonun tüm kulüpler ve futbolcular için hayırlı olmasını dilerim.” dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder